СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Баш во то е убавината. Шо репрезентации како Чиле, Колумбија, Костарика победуваат великани. Е по то ова Светско е најубавото до сега.

Марк Брешано:love:

10464275_10202362612011578_6084077860821148095_n.jpg

Баш во то е убавината. Шо репрезентации како Чиле, Колумбија, Костарика победуваат великани. Е по то ова Светско е најубавото до сега.

Која голема селекција беше победена од Колумбија бе? Грција? Али те разбирам шо сакаш да кажеш. :D

Која голема селекција беше победена од Колумбија бе? Грција? Али те разбирам шо сакаш да кажеш. :D

Многу насила ми одиш. :D :D Пример велиме. Ете со кој можи да се падни понатаму ? Со вториот од Д. Италија, Уругвај или Костарика. Со кој и да се падни оди понатаму. Вервај ме.

Англија уште има шанси бре...аман...почекајте нека изиграат Италијанциве па после отпишувајте ги или не

Се знаеше одма дека Јужно Американските репрезантции ќе одиграат борбено и со срце на ова првенство единствено Италија и Германија имаат шанси против нив...

Многу насила ми одиш. :D :D Пример велиме. Ете со кој можи да се падни понатаму ? Со вториот од Д. Италија, Уругвај или Костарика. Со кој и да се падни оди понатаму. Вервај ме.

Италија ако испадни од екипата што ги има Јепез и Запата централни дефанзивци нека не играат повеќе фудбал.

На Мурињо коментар.
-Репрезентации што можат да изненадат на ова СП се Чиле, Колумбија и Мексико.

Моментално сите што ги спомна играат на ниво.

На Мурињо коментар.
-Репрезентации што можат да изненадат на ова СП се Чиле, Колумбија и Мексико.

Моментално сите што ги спомна играат на ниво.
За Мурињо:

Починал брат на Јаја и Коло.
RIP.

Да не знае некој кога има репризи од утакмициве или на нет негде да ги има.Јапонциве ги пропуштив вчера и сакам да ги изгледам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom