JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Taka im e koga ne go igraat Fabregaz.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бегај бе Шпанциве цел живот се тркалаат по терен.и сеа се фативте за Чиле.Па подобро што лежеа бе да сакаа уште некој гол ќе им лупнеа.Каква циганарија и грдотија од народ се овие Чилеанциве тоа е едно чудо. Да ти ебам, поружни патуљци не сум видел. И, треба веќе да се забрани тоа просеравање и глумење повреди на 5 секунди кога им оди резултат во прилог. Сфатив дека секој спорт е поинтересен, подинамичен и поубав од фудбал.
Ama ako igra na sredina. Ne nazad so Ramos koj na Nesta bi go napravil da izgleda kako Pike. :-PИнаку мора да е некоја грешка поразов пошто Баварциве рекоја дека ако Мартинез игра, Шпанија ќе растури.![]()
Зборувам воопшто, а не само за Чиле. Многу е очигледно дека се фолираа и глумеа повреди само да се троши времето и да се убие агресијата на Шпанија. Со тоа се убива убавината на фудбалот. Затоа ми е најдосаден спорт со едвај 5 шанси во цел натпревар.Бегај бе Шпанциве цел живот се тркалаат по терен.и сеа се фативте за Чиле.Па подобро што лежеа бе да сакаа уште некој гол ќе им лупнеа.
allasFCB @allas4 2m
One thing that people MUST admire from this #ESP side is that how humble and graceful they are when they lose. Huge respect for them.
Ок, ај онака реално, кој смета дека Коста изигра макар просечно на утакмицава, нека кликне лајк. Кој смета дека беше и под просечен нека ми го репортне постов.
Затварајте темаепа деца ја кец во кец ја имав на ливче шо очекувавте не ми е јасно![]()