Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сега ги имаше постирано тука ливчињата, не во темата добивка, ама гледам сеуште има такви што постираат во таа тема без да ја прикажат добивката. Абе луѓе, темата е ДОБИВКА, значи ако поставувате не ги кријте добивките затоа што нема логика да ставиш тикет без добивка. Еве ти викаш никој не те знае на форум и никого не познаваш, тогаш зошто ја криеш добивката? Што те боли кур за тоа дека ќе видиме дека си фатил 1000 или 100 000 денари? Ако не сакаш да ти се гледа добивката не ни постирај воопшто, не знам зошто џабе се мачиш да ставаш кутии од цигари, стапчиња од сладолед и слично.

Стварно не разбирам одредени луѓе... Едноставно е, ако нејќеш да те знаат дека фаќаш не постирај и готово.
Ниту јас ова неможам да го разберам некои луге се срамат ли или незнам шо е да постираат дека фатиле 300-400 денари .Па за тие пари некој лупа 10 сати како роб ако не и повеке.
Еве јас за мене ке кажам дека играм од 150 - 500 денари најчесто најмногу шо сум ставил се 50 евра прво затоа шо неможам да си дозволам и друго шо не ми се ризикува да изгубам повеке пари.
Еве за СП направив 4500 чист профит за само 5 дена почнав со 1500 буџет а ми беше и цел пред СП да направам макар 100 евра профит од него шо и не е малце ако се земе предвид дека за 4пати е поке од влогот.

Професоре Стефан,
за кое прашање ти треба одговор?
И нормално е да не ги сфаќате некои луѓе, па не се сите исти како вас...ако сме сите исти ке биде премногу монотоно.
Може вие сте ми несфатливи, па не се бунам, ке пробам да ве сфатам, имам потенцијал за тоа :)

Зошто ги сликаш и постираш ливчињата ако не сакаш да те знаат дека се обложуваш?

Зошто ги сликаш и постираш ливчињата ако не сакаш да те знаат дека се обложуваш?

За да ви покажам дека реално ако типуваш,полесно ке добиеш.
- на светските и европските првенства нема многу изненадувања. (местење)

Белгија и Русија ги одиграв уште вчера и добро е ги фатив на поголеми коеф. Гледам паднат е на Русите од 2.2 на 1.9. Вчера добро е пак не изневери 3+ Гана-САД. Во животот немам погодено 3-4 натпревари 3+ во рок од неколку дена :D

Паднаа коефициентите за Шпанија, Холандија и Германија во 2 коло (n)

Vie ste uste po budali sto se raspravate so takvi glupi lugje, jas da sum Ima site da hi baniram koi ke stavat vo temata dobivka so pokriena uplata.

Во овие 7-8 дена откако почна првенството видов повеќе добитни тикети него низ цела сезона, што знам ама не ми се верува да оди се така подмачкано и понатаму, сепак парите се на прво место па после е се друго

Ви реков дека Белгија ми се сумливи за 1-1 :icon_mrgr:... ја ги ставив и 1-1 и 1 на друго ливче, да се надеваме дека барем второто ќе го фатим.

Верувај денес ќе нема многу добитни.

Белгија сумливи?
Белгија има екипа до финале да стигне... Ако ти е само заради Белгија, слободно стави ја 1-1... и око да не ти трепне.
Отвори и види им ја екипата - фантастико

од мене имаш Белгија 1-1&4+
за појак коефицинет
Ти беше тој што се обложува а не се коцка ?

А вие шо сакате бе , сите фаворити да излезат?
Логика бре , и сама статистика и веројатност, време беше да почне црна серија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom