- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.623
- Поени од реакции
- 119.789
Добро де, обложуваш, ајде нека биде така. Одговори ми сега на прашањето.Каде гледаш дека се коцкам?
се обложувам на сигурна добивка и си ја добивам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро де, обложуваш, ајде нека биде така. Одговори ми сега на прашањето.Каде гледаш дека се коцкам?
се обложувам на сигурна добивка и си ја добивам![]()
Ниту јас ова неможам да го разберам некои луге се срамат ли или незнам шо е да постираат дека фатиле 300-400 денари .Па за тие пари некој лупа 10 сати како роб ако не и повеке.Ај сега ги имаше постирано тука ливчињата, не во темата добивка, ама гледам сеуште има такви што постираат во таа тема без да ја прикажат добивката. Абе луѓе, темата е ДОБИВКА, значи ако поставувате не ги кријте добивките затоа што нема логика да ставиш тикет без добивка. Еве ти викаш никој не те знае на форум и никого не познаваш, тогаш зошто ја криеш добивката? Што те боли кур за тоа дека ќе видиме дека си фатил 1000 или 100 000 денари? Ако не сакаш да ти се гледа добивката не ни постирај воопшто, не знам зошто џабе се мачиш да ставаш кутии од цигари, стапчиња од сладолед и слично.
Стварно не разбирам одредени луѓе... Едноставно е, ако нејќеш да те знаат дека фаќаш не постирај и готово.
Зошто ги сликаш и постираш ливчињата ако не сакаш да те знаат дека се обложуваш?
Ти беше тој што се обложува а не се коцка ?Белгија сумливи?
Белгија има екипа до финале да стигне... Ако ти е само заради Белгија, слободно стави ја 1-1... и око да не ти трепне.
Отвори и види им ја екипата - фантастико
од мене имаш Белгија 1-1&4+
за појак коефицинет