Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Признај дека повеќе ти е ова курчење со МарлбороБелгија сумливи?
Белгија има екипа до финале да стигне... Ако ти е само заради Белгија, слободно стави ја 1-1... и око да не ти трепне.
Отвори и види им ја екипата - фантастико
од мене имаш Белгија 1-1&4+
за појак коефицинет[DOUBLEPOST=1403007156][/DOUBLEPOST]од како почна светското, секој ден "лапам" по некое ливче, еве ги тие што сум ги сликнал
![]()
![]()
![]()
![]()
Швајцарија ја имав точен резултат 2 2 (2-1 заврши)
Денес на повеќе ливчиња ја чекам Белгија и утре да земам камионче и да идам да товарам парите![]()
Признај дека повеќе ти е ова курчење со Марлборо![]()
Ај сега ги имаше постирано тука ливчињата, не во темата добивка, ама гледам сеуште има такви што постираат во таа тема без да ја прикажат добивката. Абе луѓе, темата е ДОБИВКА, значи ако поставувате не ги кријте добивките затоа што нема логика да ставиш тикет без добивка. Еве ти викаш никој не те знае на форум и никого не познаваш, тогаш зошто ја криеш добивката? Што те боли кур за тоа дека ќе видиме дека си фатил 1000 или 100 000 денари? Ако не сакаш да ти се гледа добивката не ни постирај воопшто, не знам зошто џабе се мачиш да ставаш кутии од цигари, стапчиња од сладолед и слично.Курчење со празна кутија од цигари?
може сум колекционер на кутии од цигари, па оваа највеќе среќа ми донесе, м?
И не ја гледам поентата на курчење на некој форум каде што сум лик што никој не го знае и никого не познавам, тогаш на кого се курчам?
- грешка си брат, следното ливче кажи со која кутија сакаш да ја прикријам уплатата-добивката, твој избор, моја добивка
- и едното ливче ми е прикриено со мобилен од 1000ден, и таму да не се курчам?![]()
Ај сега ги имаше постирано тука ливчињата, не во темата добивка, ама гледам сеуште има такви што постираат во таа тема без да ја прикажат добивката. Абе луѓе, темата е ДОБИВКА, значи ако поставувате не ги кријте добивките затоа што нема логика да ставиш тикет без добивка. Еве ти викаш никој не те знае на форум и никого не познаваш, тогаш зошто ја криеш добивката? Што те боли кур за тоа дека ќе видиме дека си фатил 1000 или 100 000 денари? Ако не сакаш да ти се гледа добивката не ни постирај воопшто, не знам зошто џабе се мачиш да ставаш кутии од цигари, стапчиња од сладолед и слично.
Стварно не разбирам одредени луѓе... Едноставно е, ако нејќеш да те знаат дека фаќаш не постирај и готово.
Ме боли кур бе што утакмици имаш фатено, сакам и добивката да ја видам. Нема логика да постираш у тема добивка ако не ја покажуваш добивката. Плус лесно е да се фотошопираат тикети... И ај еве кажи ми искрено зошто ја криеш добивката? Причина наведи ми пошо рече дека никого не познаваш од форумов.така е Стефан, темата е ДОБИВКА, значи ги виде ливчињата и треба да знаеш дека се со ДОБИВКА. Темата е ДОБИВКА да, ама не е КОЛКАВА ВИ Е ДОБИВКАТА.
а зашто постирам? - лесно е да кажам, еј луѓе јас ја играв Германија Португалија точен резултат 4 0 и фатив, значи секој може да си каже што му падне на памет,затоа ДОКАЖИ бе брат.
Мене лично никогаш не ме засегало кој колку фатил и со колку уплата. Важно ми е дека тој некој си ги прогнозирал и погодил како што испаднале.
Па чим криеш , најверојатно по 30-50денари ти се уплатите.И нормално е од 10тикети што ќе ги направиш во 1-2 дена да имаш барем 2-3 добитни..така е Стефан, темата е ДОБИВКА, значи ги виде ливчињата и треба да знаеш дека се со ДОБИВКА. Темата е ДОБИВКА да, ама не е КОЛКАВА ВИ Е ДОБИВКАТА.
а зашто постирам? - лесно е да кажам, еј луѓе јас ја играв Германија Португалија точен резултат 4 0 и фатив, значи секој може да си каже што му падне на памет,затоа ДОКАЖИ бе брат.
Мене лично никогаш не ме засегало кој колку фатил и со колку уплата. Важно ми е дека тој некој си ги прогнозирал и погодил како што испаднале.
Ме боли кур бе што утакмици имаш фатено, сакам и добивката да ја видам. Нема логика да постираш у тема добивка ако не ја покажуваш добивката. Плус лесно е да се фотошопираат тикети... И ај еве кажи ми искрено зошто ја криеш добивката? Причина наведи ми пошо рече дека никого не познаваш од форумов.
Зошто тогаш уопште постираш? Ако не сакаш да знаат дека се коцкаш што постираш на форум и ФБ? Не постирај и чао пријатно, simple as fuck.И мене ме боли кур што сакаш ти да видиш.
Доколку ја имам прикриено и добивката, значи не е можно да е фотошоп А?
Доста диво понашање,сега искрено - сликиве на ФБ ги имам постирано, на ФБ сите ми се пријатели нели, зашто некој да знае јас колку пари оставам по обложувалници... вака можам да си кажам, како што вика Александар91, дека за 20че уплатив, онака скромно, не се коцкам јас![]()
Зошто тогаш уопште постираш? Ако не сакаш да знаат дека се коцкаш што постираш на форум и ФБ? Не постирај и чао пријатно, simple as fuck.