СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Типично за Германија, ќе згази се пред неа во групите и ќе им дое појака репрезентација во елеминациона фаза и ќе ги посере.. веќе видено. :)

Пример? Кое е тоа посерување и од кого?

b675f0f1b6.gif

Што е овде срамно или лошо? Капитен е, бараше чист пенал. Зашто не постираш кога како капитен ги смируваше дегените соиграчи кои му скокаа на судијата при пеналот за швабите?

Ова беше само тренинг, вистинскиот предизвик добрва доаѓа :icon_lol:
@РикиЛФЦ9

Слабо второ полувреме. Доста добри шанси прокоцкаа... поготово Геце.

Да ти ебам педерастичниот судија.

Што е овде срамно или лошо? Капитен е, бараше чист пенал. Зашто не постираш кога како капитен ги смируваше дегените соиграчи кои му скокаа на судијата при пеналот за швабите?
Kakov penal,kakvi bakraci.Ne go ni cepna.

Полош голман немам видено од овој дегенериков португалски.

На повторената снимка ми се виде како да немаше пенал за Португалија. Ако има некој видео нека постави.

Картон на Пепе беше заслужен, пеналот за Германија беше заслужен. Германска работа, како машина.

Океј е брат, Германија е најдоброто нешто што му се случило на светов во изминатите 2000 години, у се е најдобра, а сега олабави се малце.

The #ManOfTheMatch for #GERPOR is THOMAS MULLER,а вие до утре јадете трици...

Пепе има среќа само што Милер колку толку е прибран,да беше некој балканец немаше главата да знае кај му е...

Кај напраи фаул,па уште со глава влага да се објаснува,абе да беше Колашинац таа главата купус ќе му ја напраеше!

Kаков дегенерик од судија, ми го еба ливчето со 5+. Не дава пенал на 3-0, сега дава фаул а не почитува предност. Крвта да му ја ебам!:mad::mad::mad:
Мене ГГ3+ :tapp: Уште Белгија ќе си ги чекав (n)

Многу глупа игра од Португалија и многу себични се. Во првото мислам дека Велосо укради една топка и излегоја 3 на 2. Имаше отворен простор за шут од 20тина метри овај ја подаде до Роналдо кој со лева од мртов агол жими топките шо ќе му дај гол на Ноер. Во второто влечи контра Роналдо 3 на 3, десно го има Едер, лево Нани овај како слепец од 25+ метри шутка во блокот. Нани па, проча за себе. Му ја зеде топката од нога на Коентрао :facepalm: .
Шо да се кажи, многу големо его имат ко ќе играт за репрезентацијата овие играчи. Сите сакат херои да излезат.
Глупа репрезентација си е глупа репрезентација и то е то.

Океј е брат, Германија е најдоброто нешто што му се случило на светов во изминатите 2000 години, у се е најдобра, а сега олабави се малце.
Nareden pat prvo pogledni kako sto treba,pa da prodiskutirame.Vaka na nevideno(najbitnoto ne si go videl) samo zamaras nepotrebno.

Пепе има среќа само што Милер колку толку е прибран,да беше некој балканец немаше главата да знае кај му е...

Кај напраи фаул,па уште со глава влага да се објаснува,абе да беше Колашинац таа главата купус ќе му ја напраеше!

Да беше ланскиот Милер имаше да му ја истури главата, ама Пеп многу ве омекнал, и Гетце паѓаше ко крушиче. :D

Го чепна колку што го чепнаа и Гетце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom