- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.509
- Поени од реакции
- 119.408
Што реков погрешно ај кажи ми?Covece otvori ocite,ne haluciniraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што реков погрешно ај кажи ми?Covece otvori ocite,ne haluciniraj.
Колку гола има Милер на мундијалите до сега?
Добро де мене ми е лигуш, тоа не значи дека е лош фудбалер. И на вас повеќето (не знам за тебе али тука ги земав предвид повеќето фанови на Баерн и Барса) Роналдо ви е лигуш а он уствари е најдобар у свет моментално па никому ништо нели, лично мислење.Незнаете што да измислите денес за јадење трици,еве резултатски не ви испадна,па ај сеа Милер лигуш бил хахахахаха
Sent from my iPhone using Tapatalk
8 povekje od Runi, 6 od Messi. :-PКолку гола има Милер на мундијалите до сега?
Поентата е што Пепе не го удри Милер, тоа се обидувам да ти го кажам. Да, му се стави фејс ту фејс, ама не го удри, затоа и не требаше да добие црвен. Дај му жолт и да знае понатака дека нема што он да дели правда, си има судија. Ама сепак мислам дека црвен премногу беше во оваа ситуација. Ако гледаме реално и Милер требаше да изеде жолт за дајв, затоа што беше поткачен во пределот на вратот или градите а се фати за лице и падна како со топ да го погодиле.Епа да, МЕШАНИЦА, се дешава свашта таму, ама ова не беше мешаница. Овој се врати со намера да се искурчи и да го удри со глава. Не беше некој удар којзнае што, ама многу полош впечаток се добива. Киелини барем се дере, овој мора и да удри.
8 povekje od Mario Gomez :-P8 povekje od Runi, 6 od Messi. :-P
Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2
Погоди жив ѕид од еден човек![]()
![]()
Судијата не сакаше да го гушне ајде сега @Ернесто ЧЕ Гевара нека каже нешто за овој нечовечен потег на судијата.
Ete zasto ti se bunis celo vreme.Pepe dva pati go udri.Ednas so raka,drugiot pat so glava dodeka bese na zemja.Toj udar bese sankcioniran,a ne toj so raka.Поентата е што Пепе не го удри Милер, тоа се обидувам да ти го кажам. Да, му се стави фејс ту фејс, ама не го удри, затоа и не требаше да добие црвен. Дај му жолт и да знае понатака дека нема што он да дели правда, си има судија. Ама сепак мислам дека црвен премногу беше во оваа ситуација. Ако гледаме реално и Милер требаше да изеде жолт за дајв, затоа што беше поткачен во пределот на вратот или градите а се фати за лице и падна како со топ да го погодиле.