СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Секое светско скоро германците го отвараат вака...4-2 2006 со коста рика, 2002 8-0 саудиска арабија, 2010 4-0 австралија, ама пак никако до борба за прво место да дојдат....доста им е и 3то :D

Незнаете што да измислите денес за јадење трици,еве резултатски не ви испадна,па ај сеа Милер лигуш бил хахахахаха

Sent from my iPhone using Tapatalk
Добро де мене ми е лигуш, тоа не значи дека е лош фудбалер. И на вас повеќето (не знам за тебе али тука ги земав предвид повеќето фанови на Баерн и Барса) Роналдо ви е лигуш а он уствари е најдобар у свет моментално па никому ништо нели, лично мислење.

Епа да, МЕШАНИЦА, се дешава свашта таму, ама ова не беше мешаница. Овој се врати со намера да се искурчи и да го удри со глава. Не беше некој удар којзнае што, ама многу полош впечаток се добива. Киелини барем се дере, овој мора и да удри.
Поентата е што Пепе не го удри Милер, тоа се обидувам да ти го кажам. Да, му се стави фејс ту фејс, ама не го удри, затоа и не требаше да добие црвен. Дај му жолт и да знае понатака дека нема што он да дели правда, си има судија. Ама сепак мислам дека црвен премногу беше во оваа ситуација. Ако гледаме реално и Милер требаше да изеде жолт за дајв, затоа што беше поткачен во пределот на вратот или градите а се фати за лице и падна како со топ да го погодиле.

Samo Khedira go ostavija vo ziv dzid i nego go pogodi,igraat kurot so plackoto.:pos:

Naredba na Neuer sigurno,barem malce da go trenira.

b675f0f1b6.gif

але алееее Германијаааааааааааааа алееееееееее
Не ми се допаднаа Швабите денес, можат они повеќе. Не сакам головите да им се дискутабилни поради симпатии од судиите. Сакам да се вистински заслужени, како што знам дека можат да играт. Си играа мајтап денес. Вака не се станува светски шампион.

Kаков дегенерик од судија, ми го еба ливчето со 5+. Не дава пенал на 3-0, сега дава фаул а не почитува предност. Крвта да му ја ебам!:mad::mad::mad:

Поентата е што Пепе не го удри Милер, тоа се обидувам да ти го кажам. Да, му се стави фејс ту фејс, ама не го удри, затоа и не требаше да добие црвен. Дај му жолт и да знае понатака дека нема што он да дели правда, си има судија. Ама сепак мислам дека црвен премногу беше во оваа ситуација. Ако гледаме реално и Милер требаше да изеде жолт за дајв, затоа што беше поткачен во пределот на вратот или градите а се фати за лице и падна како со топ да го погодиле.
Ete zasto ti se bunis celo vreme.Pepe dva pati go udri.Ednas so raka,drugiot pat so glava dodeka bese na zemja.Toj udar bese sankcioniran,a ne toj so raka.

Em ne si videl dobro,em se bunis.Nesfatlivo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom