- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.467
- Поени од реакции
- 12.016
kakva postavenost na koentrao votretiov gol
POSITIONING 20 (Fm)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
чим мајка ми стаса да стигне дека ова е чисто наместено..веќе не знам....Меркел, српскиот судија...па ако треба и цела португалска селекција ќе ја поткупи...богами страшно...
Општо позната работа е дека Србите и Германците многу се љубат.чим мајка ми стаса да стигне дека ова е чисто наместено..веќе не знам....Меркел, српскиот судија...па ако треба и цела португалска селекција ќе ја поткупи...богами страшно...
3-0 за Дојчланд.. Да не викате дека не сум кажал
Брат искрено ја не би покажал црвен тука.Abe bese za crven ili slabo? Poso ne ja vidov usporenata snimka a vaka na prv pogled mi izgledase deka se isponasa miler..
Sent from my Grand X In using Tapatalk
Abe deka Pepe e retard toa ok ama ti vikam mene ne mi izgledase na crven. Poso toa so laktot nema sansi crven da e, mislev so glava da ne go aknal ama sea gledam deka samo mu se stai faca u faca. Bem ti I sudija I se, ja usra utakmicava. A za Miler se iam odamna izjasneto deka mi e mnogu odvraten.Брат искрено ја не би покажал црвен тука.
Не беше класичен лакт туку само ја постави раката во пределот на фацата на Милер, немаше удар, грубо градење да речам, малце и театрално падна Милер ама Пепе после му се врати и го боцна со главата.
Не знам, на 2-0 на светско првенство во прво полувреме не би покажал тука црвен картон.
Ама ако му е на копилето што мисли дека сите му се плашат.
Брат искрено ја не би покажал црвен тука.
Не беше класичен лакт туку само ја постави раката во пределот на фацата на Милер, немаше удар, грубо градење да речам, малце и театрално падна Милер ама Пепе после му се врати и го боцна со главата.
Не знам, на 2-0 на светско првенство во прво полувреме не би покажал тука црвен картон.
Ама ако му е на копилето што мисли дека сите му се плашат.