- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.080
- Поени од реакции
- 16.669
Кога не играл добро на тој турнир
)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како успеа бе да победи Димитров? Губеше како грчка во последен сет...
Обратно можам и јас да кажам. тенисот на трева, прекраток , сервиси, асови, нема развивање на поен, нема тактика и не се гледа квалитет на тенисер со удари пошто слизнува топчето па ги лупаат у публика топчињата и се се сведува на тоа кој подобро ќе сервира. За мене премногу очигледно и досадно. Ова чисто дека уште изгледа тераме дискусија за подлоги.и шо викате , многу интересни мечеви се играат на трева. Овде прекратки поени , се отепаа тајбрејкови играње . На земја предолги , да заборави човек кој беше на серва. Тврда подлога права ствар.
Тоа е убавината на тревата, не го потиш со префрлања туку со кратки разменувања и брзи поени создаваш задоволство кај публиката. Башка убаво делува зеленето, онака веселоОбратно можам и јас да кажам. тенисот на трева, прекраток , сервиси, асови, нема развивање на поен, нема тактика и не се гледа квалитет на тенисер со удари пошто слизнува топчето па ги лупаат у публика топчињата и се се сведува на тоа кој подобро ќе сервира. За мене премногу очигледно и досадно. Ова чисто дека уште изгледа тераме дискусија за подлоги.
Утре далеку поинтересно ќе е финалето во Квинс, Гришо против Лопез, очекувам голема борба и сакам Гришо да го освои трофејот. Мора некако да ја подобри таа психа веќе, преталентиран е а доста мечеви има загубено на глуп начин поради распаѓање во битни моменти.