Врска во тајност

sikice

tezok e zivotot
Член од
27 ноември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
kolku e samo slatka tajnata vrska , za mene najmnogu kako so veke nekoj rekoja uste samata pomisla deka vrskata mora da e tajna ti go kreva adrenalinot....sum bila vo takva vrska i tie spomeni tesko se zaboravaat...

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
kolku e samo slatka tajnata vrska , za mene najmnogu kako so veke nekoj rekoja uste samata pomisla deka vrskata mora da e tajna ti go kreva adrenalinot....sum bila vo takva vrska i tie spomeni tesko se zaboravaat...
Да забавно е али здосадува после некое време и не е баш врска зошто не функционирате како пар.
Го поддржувам мислењето на Псај :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Некое време е интересантно...ко старт у формула па после доаѓа досаден период коа нема претекнувања или сејфти карот е надвор и тогаш ти иде да мењаш канал.
На крај само ќе си станете френдс уит привелеџес и толку од тајноста :helou:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Одпрвин е интересно. Возбуда и други срања. Али на крај мора да те фати Балканското па да се пофалиш шо женска имаш...

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Интересно изгледа... би сакал да пробам :D

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Искрено, подобро тајна врска отколку сите да знаат за неа. Луѓево денес не гледаат за ништо друго освен да ти наштетат, такада мислам дека што помалку знаат, тоа подобро. Треба да се научиме да премолчуваме некои работи. Не да си ја криеме љубовта,туку напротив да гледаме да ја спасиме.
Отсега натаму само тајни врски за мене :)

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
И ја имам тајна врска топ е,али партнерката уше не знае дека идеме.

Озбилно зашо да не тајна врска има многу причини да се има таква врска.На пример имам идено со девојче шо дома и зимаа отпечатоци да не била со некое машко вечерта ептен патријахално семејство:nesvest: и на крај ми раскина али дознав покасно за мое добро бил0.И така сум за тајна врска зошо,таа има шанса да успее колку толку,а паралелна врска шо е со неа таа е полоша али врска е.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Абе ако ме сака и ја сакам зашо да е тајна врска??? Глупости!

O

Out Boy

Гостин
А има и некој друг вид освен оваа? :)

Не, сериозно, ако ве интересира како може да функционира ваква врска, слободно прашајте ме ;)

Член од
5 мај 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Сум била во таква врска, и мора да кажам од лично искуство дека е многу возбудлива и интересна, и мислам за оние кои ја немале многу пропуштиле бидејќи чуството во таква врска е неопишливо.За мене беше екстра, траеше околу година а после таа врска стана и официјална,се е убаво ама како тајна врска не е...Интересно е, се криеш, страсти искри возбудувања љубовни погледи, ах.

Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
vrska vo tajnost ...... decka rabota i glupa

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Каква е таа врска во тајност ?
Овој поим ми е некако тесно поврзан со отворена врска, како така во јавноста не сте во врска , а кога сте на само сте во врска?
Значи ли тоа дека автоматски другиот партнер во „јавноста“ може да се забавува со други , и ако неможе зашто не кога ионака вие функционирате само на само?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.019
Не бе Блајнд, тајно гледање. Во јавноста (наводно) сте сингл и двајцата, на само сте си во врска.
Сум имал, со комшика. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom