Padroni di Roma
Aquile
- Член од
- 23 ноември 2010
- Мислења
- 1.837
- Поени од реакции
- 2.104
Кажете што треба да направам не ми ја отвара бет365 најверојатно е блокирана а сакам да се регистрирам.
Сите што сте на Blizoo треба ова да направите за да можете да се регистрирате и да се кладите онлинеКажете што треба да направам не ми ја отвара бет365 најверојатно е блокирана а сакам да се регистрирам.
Фала ти. Иначе не сум на Blizoo на Т- Home сум.[DOUBLEPOST=1402643775][/DOUBLEPOST]Ќе пробам после дома дали ќе функционира.Сите што сте на Blizoo треба ова да направите за да можете да се регистрирате и да се кладите онлине
Симнете го овој софтвер инсталирајте го и со негова помош ке смените адреса како да сте од друга држава и ке си фурате. Малце нервира кога ке се конектираш треба да чекаш 1 мин бидејки е free верзија али немаш гајле
http://cyberghostvpn.com/
после тоа еве ви линк за BET365 и регистрирајте се без проблем и играјте
betadria.comНекој предлог за добра online betting страна?
Се мислам измеѓу Bet365 или William Hill?
фала
Џабе ќе прајш на bwin. Ја ограничија уплтата за Македонија, 1 евро мислам дека е. Не ти се исплаќа.Некој бонуси на другиве страници ? На betadria.com ако добро прочитав е "само" 25%, знам на бет365 даваа 100% едно време... Сакам на bwin да напрам, има таму некој бонус?
Почекај два три работни дена.Ако може мала помош.
Направив акаунт на вилиам хил и ставив 30е депозит.Фатив 20е плус,стиснав да ги повлечам парите уште вчера напладне и уште не ми се стигнати на картичка( виса кредитна од тутунска) а депозитот во вилиам хил ми е сега 5е,што значи од таму се пуштени.
Ако знае некој чаре за ова,ќе му бидам многу благодарен
Ќе стигнат сигурно или има шанси да ме заебат(читав нешто преку манибукерс сум требал да префрлам).Почекај два три работни дена.
Не би трбало да има никаков проблем.Јас лично со вилиам хил немам искуство, ама кога повлекуваш пари на картица од било каде обавезно се чека од два до три работни дена додека се процесира трансакцијата.Ќе стигнат сигурно или има шанси да ме заебат(читав нешто преку манибукерс сум требал да префрлам).
Сакам уште 20-30 евра да ставам,па да чекам да стигнат овие или нема да има никаков проблем да ставам одма?
Де бе што сакаш ти за еден ден да ти стасаат, една недела сигурно ќе чекаш.Ако може мала помош.
Направив акаунт на вилиам хил и ставив 30е депозит.Фатив 20е плус,стиснав да ги повлечам парите уште вчера напладне и уште не ми се стигнати на картичка( виса кредитна од тутунска) а депозитот во вилиам хил ми е сега 5е,што значи од таму се пуштени.
Ако знае некој чаре како да ги подигнам парите,ќе му бидам многу благодарен