Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Првава епизода не беше нешто нај нај ама ќе видиме понатака

Не беше БУМ како за отворање на нова сезона ама сепак сплеткарење уште на почеток. И стварно, кај се влегувало бе со празни раце во нова канцеларија...:pos:

Многу ја заплеткуваат, им го нема ни хуморот од прва/втора сезона, movie references една у 3 епизоди.
Али ај ќе видиме кај ќе ја тераат работава.

• Ми се допаѓа
Reactions: Meh
Многу ја заплеткуваат, им го нема ни хуморот од прва/втора сезона, movie references една у 3 епизоди.
Али ај ќе видиме кај ќе ја тераат работава.
Хуморот беше највпечатлив во првата сезона зошто тогаш ги запознававме ликовите, и во новата се тропаа глупости ама веќе навикнав на сарказмот. Инаку другар кој вчера ја гледаше новата епизода со мене појма немал шо е Suits, објаснив накратко кој е кој и шо се работи и на секој нареден „закоп“ на Harvey викаше „Како го/ја запусти...“
Значи сепак смешките се тука :)

mislis prison break much poso i si licat so skofild

Ни Скофилд не беше толкав гениј како овој, ипак мапата ја истетовира пошто не можеше да ја запамти.

10372227_655922714487362_3049686416810429161_n.jpg

Ни Скофилд не беше толкав гениј како овој, ипак мапата ја истетовира пошто не можеше да ја запамти.
Не бе, не беше гениј, кој рекол такво нешто? :D

Ништо посебно првава епизода, со други зборови со душа чекав да заврши.

Ах кутра Рејчел, кој ќе ја гледа сега како се црвенее. :D
Мааалце, само малце сакам Дона да ја спуштат во однесувањето, почна некако да ме иритира.

Ах кутра Рејчел, кој ќе ја гледа сега како се црвенее. :D
Мааалце, само малце сакам Дона да ја спуштат во однесувањето, почна некако да ме иритира.
Дона е единственото нешто што остана на ниво цело време досега. :)
Срцка е, уште да не навиваше за Надал и ќе ја женев.

"I eat cocks for breakfast,lunch and dinner!"

Мене Мајк почна да ме нервира некако, хуморот дефинитивно го намалија или подобро речено го нема.. мора да се поправат.

Последнава е у топ 5 од серијава. :vozbud:

Sent from my ST21i using Tapatalk

Мене сите епизоди ми се интересни. Си држи некој стандард серијата иако некогаш знаат и да развлечат нешто. Хуморот си е тој, само што веќе го навикнавме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom