Closer е закон филм, не знам што тресеш... прљава 8.36-ица /10Closer... Реален, ама ништо посебно... Досаден на моменти и многу измешан... Премногу пресврти... Очекував поише... 6/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Closer е закон филм, не знам што тресеш... прљава 8.36-ица /10Closer... Реален, ама ништо посебно... Досаден на моменти и многу измешан... Премногу пресврти... Очекував поише... 6/10
Ја мижам и уши затињамМене ми беше грдо да мижам у кино.![]()
Closer е закон филм, не знам што тресеш... прљава 8.36-ица /10
Еј шо зборишМи цитираш мислење од 2008![]()
Ќе цитирав, ама досаден сум станатДо толку сите го нападнаа Драгонскај што никој не ме цитираше дека The Best Offer не е добар![]()
Тотално имаш утнато шо сакав да покажам, јес да на глуп начин пробав да покажамОној смешен момент кога некој мисли дека треба да му дадеш на некој филм иста оценка ко и тој што дал ....
Заборавате дека филмот е уметност, и како уметност е отворен на интерпретација, релативност, вкусови и се. Без разлика на вашите ..... "очекувања".
За мене не, иако имаме тотално спротивен вкусЌе цитирав, ама досаден сум станат![]()
Тотално имаш утнато шо сакав да покажам, јес да на глуп начин пробав да покажам
Муабетот е што на биг кис тек сеа и текна да ме цитира а муабетот беше правен пред 10 дена... затоа и цитирав без врска рандом пост нејзин од минатото, го неам ни глеано филмот... нема везе.
Ја мижам и стискам уши и во себе си пеам Жозе Мурињо, ла ла ла ла ла ла, Жозе Мурињо...Ваљда дали да знаат да трошат време на него или не. Појма немам.
Мене ми беше грдо да мижам у кино.
Еве.. може да му се смееме на 8ката на @Anon за Enders Game.
Ти @Io Sono Interista како го оцени. Пак ли со 8ка?![]()
И ќе се потсмевам. Просечен гледач не може да даде оцена 8.6. Разлика помеѓу 8.6 и 8.5/8.7 не можеш да направиш. Не може да се објасни. Ова мора да е некаде научно докажано.Имам утнато? Зборам за коментарите околу оценките. Какви сакаме оценки треба да ставиме, дали се согласуваме или не, тоа и не е толку битно. Поентата ми е, настапи со потсмевачки тон.
Нема да дозволам трејлер да ми заебе филм, за тоа го имам форумов...