Какви филмови гледате?

Кој жанр на филмови ви е омилен?

• Вкупно гласачи
    198

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Се гледам, мојот ласер се чита..:pos2::pos2::pos2:

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
трилери најпојќе љубам, а отпојќе гледам комедии.

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
па вака секој петок кога сме со друштво гледаме хорори по интересно е хорори .. а коа сум сам не глеам хорори страх ме факе и така да кога сум сам само комедија гледам !! :):pos2:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Некоја добра акција, како Џејсон Борн, и повеке хорори.. Комедии и така и така, ретко ..

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Заште нема опција сите? :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Све гледам, освен романтика.

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
највише хорори, ама гледам и трилери, акции, Sci-Fi...незнам...тоа највише, друго многу ретко

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Обично комедија обожавам, ама нешто што сакам повеќе од комедија е филм што ќе ме замисли, што ќе ме зачуди. Тие можат да бидат од секој жанр, но обично се sci-fi. Незнам зошто го нема овој жанр во анкетата (ставете го ако може). На пример, првиот пат кога го гледав Matrix првиот дел, ме укопа во место, ме остави зачуден самиот концепт на филмот, идејата дека оваа реалност во која живееме не е вистинска, дека е само збир на електрични сигнали кои стигаат до нашиот мозок. Или друг пример е Sphere. Сфера доаѓа од вселената за да го тестира човештвото, дали ќе се самоуништи ако му се пружи таа можност (им дава семоќност на неколкумина). Обожавам такви филмови.

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Најмногу сакам да гледам комедии, романтични комедии, па драма, акција... а хорори не сакам, поготово ако е некој психолошки, шујбе ми е после тоа :)

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Акција и комедија најмногу гледам..

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Најмногу ги сакам комедиите, па после може некој добар хорор...и мноогу ретко драма и романтика...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
Баш ме интересира - кои се останатите тројца членови кои покрај мене гласале за драма.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom