- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 167
- Поени од реакции
- 333
http://www.mktickets.mkКе можат да се купат карти Онлајн?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.mktickets.mkКе можат да се купат карти Онлајн?
Боље е да се фрли малиот уште сега во "оган" oтколку да му даваме петта или шеста шанса на Пецакот кој го убија повреди, а и моментално за пет пари не го бива ...[DOUBLEPOST=1401997716][/DOUBLEPOST]Без зезанции, според мене најдобра бековска постава би било да ја стави со Кире, Жути и братов на Кире (Мојсо е повреден) ... Не за друго, Филипче некако ме плени со неговите последни настапи, и мислам дека не се пичка веќе да шутне, а и според мене он ни е најдобар асистент во екипата и според мене еден од поинтелигентните наши ракометари, ама џабе братко кога немаш мудаПецаковски е измислен за Талевски во моментов, не знам што го фурате толку дечкото, јака муда ако дал 3 гола со Кил на 20 гола предност за Кил...
Нормално во иднина веројатно Талевски ќе биде подобар.
...Пренос некаде ќе има? На националните тв мислам...не на интернет.Во Атина ќе патуваат: Митревски, Вугринец, Д.Манасков, Ојлески, Георгиевски, З.Мојсоски, Н.Маркоски, В.Маркоски, Димовски, Талески, Миркуловски, Јоновски, Ф.Лазаров, К.Лазаров, Прибак, Стоилови, Ристовски.
Натпреварот се игра в сабота, во 18:00 часот по македонско време.
Обрван со овие 17 ракометари патува во Атина
alfaПренос некаде ќе има? На националните тв мислам...не на интернет.
Добро е што не е Сител или МТВ барем ќе гледаме добар пренос.alfa
Не бе, најдобра бековска линија во моментов е Талески, Жути и Ренато. Освен во напад подобро е и за одбраната нема да треба двајца да се мењаат тука само еден. Ренато знае да повлече и добра полуконтра а и одлично соработуваат со Жути.Боље е да се фрли малиот уште сега во "оган" oтколку да му даваме петта или шеста шанса на Пецакот кој го убија повреди, а и моментално за пет пари не го бива ...[DOUBLEPOST=1401997716][/DOUBLEPOST]Без зезанции, според мене најдобра бековска постава би било да ја стави со Кире, Жути и братов на Кире (Мојсо е повреден) ... Не за друго, Филипче некако ме плени со неговите последни настапи, и мислам дека не се пичка веќе да шутне, а и според мене он ни е најдобар асистент во екипата и според мене еден од поинтелигентните наши ракометари, ама џабе братко кога немаш муда...

Нека ги моли џабе им еГрција со бесплатен влез ги моли љубителите на ракометот да навиваат против Македонија
https://www.facebook.com/photo.php?...1435824.148177.165087363517170&type=1&theater
нашиве научија да играат на гости.
Кире увек ќе биде прва виолина колку и да не е во форма (или во овој случај послаба му е формата од Вугринец), додека малиов нема да биде прва постава поради неискуството .. Инаку во второ ќе го игра, односно ќе го стави во игра и ќе ги видиме неговите квалитети .. Инаку утре сигурен сум дека ќе стартува Филипче, а и уствари нема ни причина да не стартува он со оглед на тоа што Мојсо не игра на првата ... Моментално на лев бек Филипче ни е најјак според мене (дека без Мојсо најслаба алка ни е лев бек а и гејциве сигурно тоа го знаат), а и нема кој да игра таму, малиот, Прибак, Аце и Велко се ставени како леви бекови ... Жути ја си го сметам за централен бек а и увек он игра таму во репката ... На крилата се знае, незаменлив десно е Гоце, а лево Дејан ќе игра иако сум убеден дека после повредата некако падната му е формата и дека Недановски убаво ја користи шансата во напад кога Дејан паузира или не му иде, а богами и во одбрана Недановски е подобар од Дејан, сетете се само на утакмицата против Динамо во СЦБТ каде што Џанис Рутенка го бушеше Дејан .. Иако според формата во првата постава заслужуваат други играчи, сепак мислам дека ќе се стартува со тие што ги кажав ...[DOUBLEPOST=1402095519][/DOUBLEPOST]А има и друга опција, Прибак да го игра централен, а Жути лево, али сепак оваа ќе биде 2 варијанта ...Не бе, најдобра бековска линија во моментов е Талески, Жути и Ренато. Освен во напад подобро е и за одбраната нема да треба двајца да се мењаат тука само еден. Ренато знае да повлече и добра полуконтра а и одлично соработуваат со Жути.
Каков Недановски бе..Ојлески е три класи над негоКире увек ќе биде прва виолина колку и да не е во форма (или во овој случај послаба му е формата од Вугринец), додека малиов нема да биде прва постава поради неискуството .. Инаку во второ ќе го игра, односно ќе го стави во игра и ќе ги видиме неговите квалитети .. Инаку утре сигурен сум дека ќе стартува Филипче, а и уствари нема ни причина да не стартува он со оглед на тоа што Мојсо не игра на првата ... Моментално на лев бек Филипче ни е најјак според мене (дека без Мојсо најслаба алка ни е лев бек а и гејциве сигурно тоа го знаат), а и нема кој да игра таму, малиот, Прибак, Аце и Велко се ставени како леви бекови ... Жути ја си го сметам за централен бек а и увек он игра таму во репката ... На крилата се знае, незаменлив десно е Гоце, а лево Дејан ќе игра иако сум убеден дека после повредата некако падната му е формата и дека Недановски убаво ја користи шансата во напад кога Дејан паузира или не му иде, а богами и во одбрана Недановски е подобар од Дејан, сетете се само на утакмицата против Динамо во СЦБТ каде што Џанис Рутенка го бушеше Дејан .. Иако според формата во првата постава заслужуваат други играчи, сепак мислам дека ќе се стартува со тие што ги кажав ...[DOUBLEPOST=1402095519][/DOUBLEPOST]А има и друга опција, Прибак да го игра централен, а Жути лево, али сепак оваа ќе биде 2 варијанта ...
Ренато не ебе жива сила така да незнам?Недановски убаво ја користи шансата во напад кога Дејан паузира или не му иде, а богами и во одбрана Недановски е подобар од Дејан, сетете се само на утакмицата против Динамо во СЦБТ каде што Џанис Рутенка го бушеше Дејан .. Иако според формата во првата постава заслужуваат други играчи, сепак мислам дека ќе се стартува со тие што ги кажав ...[DOUBLEPOST=1402095519][/DOUBLEPOST]А има и друга опција, Прибак да го игра централен, а Жути лево, али сепак оваа ќе биде 2 варијанта ...

? Дејан изигра многу добро против Вардар иако Ојлески претходните натпревари беше доста посигурен а добиваше помала минутажа. Ќе видиме дали Обрван размислува исто како Червар. Ротација барем против циганиве има зашо патуваме со 6 бека напаѓачи е сеа колку ќе ротира тоа е друго прашање.