Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво искористија сега, знаат дека сите ќе се здадат грциве да ги изнапцујат, па ако треба и повеќе ке платат за тоа. :D[DOUBLEPOST=1401805773][/DOUBLEPOST]
И вас ништо не ви чини. Илјада пати поарно на Алфа отколку на Сител/МТВ. Зарем заборавивте како ги искасапија сите првенства уназад.
Свака им част за отворените студија и тоа што немаше никакви технички проблеми(барем јас не сум на налетал) во текот на натпреварите, ама тоа што го прават Момировски и оној другиот е тотален аматеризам и непрофесионализам.

Ај што ги грешат играчите, ајде се случува секаде, мада они постојано го прават тоа, ама што е бе со решавањето на утакмиците уште у 10 минути, Вардар поведе 1 разлика во Хамбург таму кога играа у 20та минута, овие готово, го резервираа за у 1/4 финале. :facepalm: Уште милион такви случаеви.

И милион пати е реагирано и по фејсбуци и по мејлови, и они ко за инат еј, абе да му се смучи на чоек и од ракомет и од се.

Ок се како телевизија како ја пренесуваа(т) целата лига, ама да не се праиме слепи за огромниот пропуст во изборот на коментатори, таму каде што се заслужува критика, треба да се искритикува.

П.С. Директор на Алфа е Љубомир Николовски, веројатно најдобар коментатор на НБА и општо кошарка во државава, откога памтам јас, нека им одржи една летна пракса и на двајцата, да поднаучат нешто. :LOL:

Последно уредено:
Ќе има ли тема за натпреварот со Јужните од поранешната отоманска репубилка Гејонистан?

Играме со Грција што значи дека трибините ќе крцаат и нормално си видоа мала шанса за да се напраи некој денар повеќе и затоа картите се 300/400 денари.

Реалните цени според мене се 150/250 денари но тоа е тоа. И вака и така сите ќе бараме карти :D

Играме со Грција што значи дека трибините ќе крцаат и нормално си видоа мала шанса за да се напраи некој денар повеќе и затоа картите се 300/400 денари.

Реалните цени според мене се 150/250 денари но тоа е тоа. И вака и така сите ќе бараме карти :D

Таман се картите за ваква утакмица сепак.Се повеќе и повеќе станува популарен ракометот во држава а со тоа и инвестициите во него така да не е за чудење што ќе има поскапи карти за ракомет.Мала сала имаме за ракометниот интерес што владее во државава а да не зборам па за утакмицава.

На страна тоа што ете го сметате мечот дека е повеќе од “ревијален“ карактер и дека лесно ќе се справиме со Грција, на крај на краиштата ова е бараж дуел за СП.

Kaj ke moze da se kupi karti u pon? Bez da cekam redici?

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Стварно претераа со цените бе,не се нормални упм,300 и 400 денари карти...
Па за Фленсбург,Кил,Барса,Псж беа толку,резил е ова...
Па Грција гостува,не гостува Франција...
Шо ќе беше бе значи алчни луѓе овие од РФМ...знаат дека ќе има интерес кај рајата(најмногу од политички агол)и решија да ќарат салам...:tapp:

Ке можат да се купат карти Онлајн?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom