Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еве тоа што го зборев цело време за изведувањето фаули, место Нејмар Чави цело време што ги изведуваше :facepalm:

Ептен се нервирав заради тоа, Чави треба тек да е четврта опција, Меси, Нејмар и Санчез на првите три места.

Иако јас секогаш навивам за екипите од Европа, овој пат мислам дека Меси или Нејмар ќе се закитат со злато.

Ајде уште само 8 дена

On the day Iniesta was called to train with the first-team squad, he could not find the dressing room. Luis Enrique was sent out to find him. Wide-eyed, the 16-year-old thought it was a joke, yet Guardiola was deadly serious when he told team-mates: "Remember this day – the day you first played with Andrés." Pulling Xavi Hernández aside he said: "You're going to retire me. This lad is going to retire us all."

За тие што не разбраа
На денот кога Иниеста беше повикан да тренира со првиот тим, тој не можеше да ја најде соблекувалната. Го пратија Луис Енрике да го најде. Зачуден, 16 годинишњакот мислеше дека е шега, сепак Гуардиола беше смртно сериозен кога им кажа на своите соиграчи: "Запамтете го овој ден - денот кога за прв игравте со Андрес". Тргајќи го Чави настрана му рече: "Ти ќе ме пензионираш мене. Ова момче ќе не пензионира сите."

Еден и единствен е нашиот Дон Андрес, штета ќе биде да не освои уште некоја титула во ЛШ во неговите најдобри години.

Не знам дали ова ти е цитат од книгата за Пеп од Гилем. Јас долго време неможам да ја најдам во пдф па ќе си ја порачам од нет ваљда. Ептен добри критики има

Не знам дали ова ти е цитат од книгата за Пеп од Гилем. Јас долго време неможам да ја најдам во пдф па ќе си ја порачам од нет ваљда. Ептен добри критики има
Каде има да се нарача?

Мислам така беше не сум барал со месеци. Онаа што е за Барса од Грем Шунтер ја имам во пдф ако некој сака ќе му ја пратам оваа не се наоѓа.

Ќе побарам од дома на нет малку само и да се ослободам мора да се чита тоа ремек дело

Јас најдов торент од шпанската верзија, Otra manera de ganar.

@Zedd прати тоа од книгата...

По најавените бомби во тимот работите си доаѓаат на свое место

Barcelona winger Cristian Tello (23) will most probably continue at the club next season. New coach Luis Enrique wants him to stay. [md] :place:

Sampaoli (coach CHL): "Barça's style maybe isn't the best for Alexis. He needs freedom. At Barça he plays on the wing and participates less"

Ме бива значи за тренер :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom