Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е ова точно за казната , ќе се збогуваме со класа стопер.

Ако е ова точно за казната , ќе се збогуваме со класа стопер.

mascherano-dest.jpg

Се поизвесно е ова за Ракитич... колку само Фабрегас е играчиште за него...

Се поизвесно е ова за Ракитич... колку само Фабрегас е играчиште за него...

Ракитич е гладен и жеден за докажување , нешто што за Фабрегас минатата сезона беше мисловна именка. Сакаме промени во тимот да не бидеме анемични како минатата сезона , а за промени мора нешто драстично да се случи. Неможеме само да замениме еден играч и пак иста приказна.

Јас очекувам уште најмалце 2 топ трансфери до крајот , само таа казната да не заебе работа.

Borussia Dortmund defender Lukasz Piszczek (29) is on Barcelona's list of right back options in case Dani Alves leaves this summer.

Пишчек > Куадрадо.

До крајов на денов или утре најкасо се очекува соопштение дека Фабрегас си оди. Извор Радио Каталуња.
Најверојатно Ракитич е нов играч. Се чека прво Фабрегас да си замине а ова да се објави.

Шо знам мене Ракитич и те како ми се свиѓа а и добиваме страшен изведувач на прекини. По агилен ми е од Фабрегас трча многу повеќе

Мене ми е тежок просек Ракитич.

Инаку можно е и Чави да си замине, после Светското ќе падне одлуката бидејќи имал понуда од 10м по сезона од арапите

Штом ги враќаат Деулофеу и Рафиња нема шанса да донесат нов играч , ова само медиумите се занимаваат , мене ме загрижува што нема шпекулација за штопер .

Штом ги враќаат Деулофеу и Рафиња нема шанса да донесат нов играч , ова само медиумите се занимаваат , мене ме загрижува што нема шпекулација за штопер .

Ќе смислат нешто од управата да го пробаат Ракитич како централен бек

Цело време се плука по Фабрегас, најслаб на терен, изгубен, она ова....сега одма сакате да организираме оргија во плачење по него!
Добро кажа Ајсбој ги дадовме Роналдињо, Ето, Деко...па за Фабрегас сте се насекирале.

Ако сакаме промени тогаш мора да има стварно промени а не нашминкање. И да, да почекаме да завршат со трансферите па да зборуваме, некако оваа плачење и плукање по управата стана досадно, секој пост со доза на депресија.
Аман ве молам досадни сме веќе....управа педери ууу!

Знаеме сите дека имаме неспособни што го водат клубов ама ние сме никој и ништо да промениме нешто во тој правец. Да почекаме, па после ќе плукаме и плачеме на големо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom