Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Гундоган имаше изјава за интересот на Барса денес. Овој играч да не се повредеше ќе ни беше најидеалниот играч за замена на Чави. Голем ризик е да се земи сега, не знаеме дали ќе биди истиот, ама има време да се врати во најдобра форма, има само 23 години. Многу ме потсеќа на Чави, сите негови движења и пасови, само има и друга предност, тоа што е 10 цм повисок и физички помоќен.
Фабрегас според медиумиве го потпишаа Сити, Челси и Арсенал. Не се нормални во последно време каталонските медии.

Сеск во Челзи..договорот околу 40 милиони, ќе биде замена за Лампард..Се очекува да биде објавен трансферот и официјално :facepalm: И уште нешто, Рома ја одреди цената за Бенатија..61 милион..Навали народе :confused:

Цеск е во Лондон. Одморот од 2-3 дена го искористил да иде во Англија.
Неговиот агент се сретнал со луѓе од Сити, Арсенал, Јунајтед и Челзи.
Арсенал и Сити не го сакаат, во игра остануваат Челзи и Јунајтед.

Цеск е во Лондон. Одморот од 2-3 дена го искористил да иде во Англија.
Неговиот агент се сретнал со луѓе од Сити, Арсенал, Јунајтед и Челзи.
Арсенал и Сити не го сакаат, во игра остануваат Челзи и Јунајтед.
За Челзи цената треба да е 80 милиони. Чисто ради шупакот што се правеше лани паметен и бараше 60 милиони за Луиз и после цела сезона го играше вон позиција.

Изгледа Ρаκитиќ ќе биде замената на Фабρегас.
Неговиот татκо ρеκол деκа аκо се пρашува он тогаш Баρса си е Баρса.

2. Barcelona have told Cesc he has to find a team. They want the money to buy Koke. Cost: 35m euros
Guillem Balague @GuillemBalague · 6m
1. He has not agreed anything with Chelsea. His agent did not meet Wenger lately (havent spoken for a month)

Guillem Balague @GuillemBalague · 5m
2. Barcelona have told Cesc he has to find a team. They want the money to buy Koke. Cost: 35m euros

Guillem Balague @GuillemBalague · 5m
3. Arsenal dont want Cesc back and he has been told that already by Arsenal

Guillem Balague @GuillemBalague · 4m
4. He is being pushed out by Barcelona but will take his time to find the right club for him'[DOUBLEPOST=1401715085][/DOUBLEPOST]Најново
Cesc: el Barcelona le ha dicho que busque club. Vale 35m. El Arsenal no le quiere. No tiene nada todavía cerrado con nadie, ni con Celsea

Барселона му рекла да бара друг клуб , цена 35 милиони . Арсенал не го сака . Сеуште никој не се исклучени , дури и Челзи.

Од друга страна е ова:

Koke told Atl. Madrid yesterday that he is going nowhere. We will see but in any case Atletico wont negotiate his buy out clause of €60m [Guilllem Balague]

Замисли да траат шпекулациите колку што траеја за неговото враќање во Барса :LOL:[DOUBLEPOST=1401720579][/DOUBLEPOST]
122757.jpg

Ова било постирано на официалниот канал во твитер и одмна тргнато, илииииии е фотошоп o_O

Последно уредено:
Barcelona midfielder Cesc Fabregas (27) has asked the club to listen to offers they will receive for him this summer.

Носталгичниот изгледа си го влече накај Англија. Колку се мачевме да го донесеме, колку го молевме, сега на клоци си оди од клубот.
Веројатно и раководството сака да го продаде, но уште поверојатно е дека и самиот Цеск не сака да седи овде. Без разлика на статистиката (најмногу асистенции во Европа има од 2011та наваму), сепак не може да ги повтори неговите добри партии што ги играше во Арсенал. До некаде и ја разбирам неговата желба да си оди, кога не беше во форма и најмногу му требаше подршката од навивачите, тој константно беше исвиркуван од навивачите. Оваа сезона кога цела екипа беше крш, кога речиси сите играчи беа мизерни, повторно Цеск беше тој што најмногу беше криткикуван од навивачите. На секое негово влегување и излегување од игра на Камп Ноу се слушаа свирежи.
Не е сеуште сигурно дека ќе си замине, ама чим на големо се пишува, најверојатно Фабрегас си заминува по трите сезони кај нас.

Ни го нудат овој, му завршува договорот со Ајакио. Ја би за, не знам што се глупираат плаќајќи 10-12 мил за втор голман. Ете ти добар слободен резервен голман.

Ни го нудат овој, му завршува договорот со Ајакио. Ја би за, не знам што се глупираат плаќајќи 10-12 мил за втор голман. Ете ти добар слободен резервен голман.
Ме мрзи да барам стари мислења, во 2010 мислам разговоравме за овој овде. :)

-Претседателе, спортски дирекоре, кај се трансферите?
-Трансфери, што е тоа? Ааа, трансфери. Тоа после, прво да снабдиме јадење и пиење. Ајмо, дај да се пије, дај да се пије, ко нема где да седне, на сто' нека стане, дај да се пије, још једна зора да нам у весељу сване....

10402392_862817500413600_6636937396451795998_n.jpg

10363480_862851317076885_3555875837820864666_n.jpg

10371988_862851300410220_3370376365651296744_n.jpg

10404900_862851273743556_8380837733890383071_n.jpg

10384762_862851240410226_8288123112608877688_n.jpg

Цццц, ако го дадат Фабрегас у своите најдобри години за 35 милиони нека се убијат.
Реал платиа 40 мил за Иљараменди, ние бараме 35 за Фабрегас :pos:
Да сум сега тренер на Манчестер одма би ги земал Сонг и Фабрегас у пакет, никој нема да има појака средина, и Санчез заедно со нив.... коа се глупи нашиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom