Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У пичку матер се ежам коа и да го глеам ова. Памтам дека бев скроз доле во прв ред и веќе кај 59 минута неколку души со една нога на ограда бевме спремни за во терен да славиме, таа 1 минута мислам траеше повеќе од цел натпревар. Никогаш не се заборава моментот кога се даде решавачкиот гол за 2 или 3 разлика мислам во последни 20 секунди и кога се беше јасно.02.06.2013 датум кој вечно ќе го памтам. Освојувал Вардар титули, редел успеси, но тој датум секогаш ќе остане посебен. Во еден ден да прославиш две титули, особено ракометната титула мислам била и ќе остане за мене секогаш најслатка победа и освоена титула.
http://www.youtube.com/watch?v=VxbGTFZWREg Кој бил на ова место лани знае за што зборувам, тоа чувство лани никогаш не се заборава.
Чекај ова озбилно илиАРПАД ШТЕРБИК, добро ни дојде!
деновиве сме сведоци на многу бомбиЧекај ова озбилно или?
Ракометната титула ја најавивме уште на стадион кога го трчавме последниот круг02.06.2013 датум кој вечно ќе го памтам. Освојувал Вардар титули, редел успеси, но тој датум секогаш ќе остане посебен. Во еден ден да прославиш две титули, особено ракометната титула мислам била и ќе остане за мене секогаш најслатка победа и освоена титула.
http://www.youtube.com/watch?v=VxbGTFZWREg Кој бил на ова место лани знае за што зборувам, тоа чувство лани никогаш не се заборава.
Не ми е јасно како за Станиќ да неможе да се одвои сто илјади а за Штербик да се одвојува 1 милион? Врвна класа се и двајцата голмани али оваа сезона Станиќ бранеше подобро. За тие пари може и Ландин да се донесе и плус уште неколку врвни бекови а и кусур да останеНа многу шпански страни и портали е пренесена веста дека деновиве најверојатно Штербик ќе потпишел за Вардар.
Се спомнува и 1 мил. за раскин за договорот. Ако стварно платиле 1 мил. за трансфер, се гледа дека има добар буџет и дека сигурно ќе атакува на ф4 идната сезона
Како тоа Станич подобар од Штербик?Не ми е јасно како за Станиќ да неможе да се одвои сто илјади а за Штербик да се одвојува 1 милион? Врвна класа се и двајцата голмани али оваа сезона Станиќ бранеше подобро. За тие пари може и Ландин да се донесе и плус уште неколку врвни бекови а и кусур да остане![]()
Не реков дека Станиќ е подобар голман од Штербик туку дека е во подобра форма и ако си гледал последниве две сезони кој како бранел ќе сфатеше дека ти си тој што треска глупости али доброКако тоа Станич подобар од Штербик?Значи се изнатресе денеска еден куп глупости
![]()
Не ми е јасно како за Станиќ да неможе да се одвои сто илјади а за Штербик да се одвојува 1 милион? Врвна класа се и двајцата голмани али оваа сезона Станиќ бранеше подобро. За тие пари може и Ландин да се донесе и плус уште неколку врвни бекови а и кусур да остане![]()
Сериозни сте за милион? Самсоненко очигледно полуделНели за многу помала сума беа договорени од таа што ја пишува во клаузулата? Нема збор дека е звер, ама милион за откуп никој не вреди.