Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Технички може да ги прелоцира но нема. Обично тоа го прават тимови со слаб маркет, лоша арена итн. Клиперс го има вториот најак пазар моментално и уште 9 години договор со стејплс центарот така да тој потег би делувал финансиски деструктивно без поента, башка одобрување од бордот на гувернери... Forget it Sonics fans, never gonna happen.А со тоа и ќе отидат сите шанси тим да дојде во Сиетл...![]()

На три заспав до сега од финалињава, вчера после 1/4, а на претходните два на почеток на 4/4
Битно другите 7 беа изгледани од моја страна.![]()

И кај мене заглави....а и не е лоша идеја да се вклучат овие, 02:35 стаса...Газ стопанкин ќе ебев, на неколку минути Спортклубот ми заглави. Се ќе демолирав.[DOUBLEPOST=1401496405][/DOUBLEPOST]
Вечерва еве ти шанса да се докажиш![]()
И кај мене заглави....а и не е лоша идеја да се вклучат овие, 02:35 стаса...
Затоа на ОБН беа цареви,тројца коментатори,секој меч имаше отворено студио анализи,све што моеш да посакаш,ама на крај и тиа ја усраа,финалето не го дадоа.Така да да не кењаме многу,да не останемо и бес ова.Тие дури центрите не бидат на центар, не се приклучуваат.