НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја очекувам Хит да тепаат, ама секој со желбите :unsure:

Знам дека не може од видеа да се заклучи за квалитетот на играчите, ама малиов ми изгледа доста добро. Висок, подвижен, има и шутче, добри движења во рекетот, мислам дека ќе биде одлична опција на драфтот.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10154165563670277&set=vb.299735345276&type=2&theater

П.с. Вечер Инди тепа и гледаме мајсторка.

А со тоа и ќе отидат сите шанси тим да дојде во Сиетл... :place:
Технички може да ги прелоцира но нема. Обично тоа го прават тимови со слаб маркет, лоша арена итн. Клиперс го има вториот најак пазар моментално и уште 9 години договор со стејплс центарот така да тој потег би делувал финансиски деструктивно без поента, башка одобрување од бордот на гувернери... Forget it Sonics fans, never gonna happen.

Затоа и пишав дека сите шанси во блиска иднина за враќање на тим во Сиетл згаснуваат. Има заебанција, не се секирајте опра ќе купи тим и ќе го оденесе во Сиетл...:D

Газ стопанкин ќе ебев, на неколку минути Спортклубот ми заглави. Се ќе демолирав.[DOUBLEPOST=1401496405][/DOUBLEPOST]
На три заспав до сега од финалињава, вчера после 1/4, а на претходните два на почеток на 4/4 :facepalm:
Битно другите 7 беа изгледани од моја страна. :D

Вечерва еве ти шанса да се докажиш :)

Газ стопанкин ќе ебев, на неколку минути Спортклубот ми заглави. Се ќе демолирав.[DOUBLEPOST=1401496405][/DOUBLEPOST]

Вечерва еве ти шанса да се докажиш :)
И кај мене заглави....а и не е лоша идеја да се вклучат овие, 02:35 стаса...

Тие дури центрите не бидат на центар, не се приклучуваат.
Затоа на ОБН беа цареви,тројца коментатори,секој меч имаше отворено студио анализи,све што моеш да посакаш,ама на крај и тиа ја усраа,финалето не го дадоа.Така да да не кењаме многу,да не останемо и бес ова.

леброн оваа утакмица
soone.gif

Капа доле за Леброн, знае дека е премногу битна утакмицава инаку досега Стивенсон засужи 5 пати да го баци паркетот.

Кое лајно е ова Стивенсон. Само него да не го земат Булси летово. Разбирам провокации, ама ова е претеризам, селско однесување.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom