- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Тhrowback Thursday за Диао, игра како во времето во Санс 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ne placi beКАЈ СЕ СЕГА СУДИИТЕ СО ПОСРАНОТО ПРАВИЛО ЗА ПРУЖАЊЕ НОГА ПРИ ШУТ?!
Попович го најде лекот за Тандерс од последните два мечаСамо не ми е јасно каде отиде Тандерс од последните 2 меча..или пак кај се криеше овој Спарс тим последните 2 меча ?

Еј само ако во 6тиот меч па ги гледаме Тандерс како доминираат..Попович го најде лекот за Тандерс од последните два меча![]()

Абе треба да ви е јасно дека Попович не губи три меча по ред.си ги виде маните,стегна у одбрана излезе со Бонер у прва петорка,а за тоа треба да имаш муда,затоа што ако не успееш има да те растргнат новинарите и навивачите.Земи го у предвид и и фактот дека кога игра Паркер игра цела екипа,така да сосема очекувани ми беше ова.Само не ми е јасно каде отиде Тандерс од последните 2 меча..или пак кај се криеше овој Спарс тим последните 2 меча ?
А со тоа и ќе отидат сите шанси тим да дојде во Сиетл...Најверојатно Стив Балмер ќе ги купи ЛА Клиперс за 2 милијарди долари...

Оклахома добро почнаа вчера али очигледно се погубиле во продолжението од мечот, со оглед на тоа дека заспав.
Не се ОКС без шанси за пролаз даље али ќе биде пеколно тешко против овој одличен Сан Антонио.Каков цар е Попович, со Бонер у прва петорка им излезе и ги тепаше 30 разликаОклахома добро почнаа вчера али очигледно се погубиле во продолжението од мечот, со оглед на тоа дека заспав.
Не се ОКС без шанси за пролаз даље али ќе биде пеколно тешко против овој одличен Сан Антонио.

На три заспав до сега од финалињава, вчера после 1/4, а на претходните два на почеток на 4/4Секој втор натпревар заспиваш.....а другите измеѓу не се ни пробуваш да седиш да ги гледаш![]()
![]()