Непопуларни музички мислења

P

parvati

Гостин
Истово сакав да го пишам :):)
Eпа да не беше на дијалект да га копираш и пиши га : )
А овакој ке мораш да га пишиш цел, као за семинарску например : )))

Нели брат, мноо ми рипачко циркузантска вино пиво точи музика нели : )

P

parvati

Гостин
Мноо сте непопуларни чим не пишуете у овуј тему : )

Бијонсе е најпреценета певаљка од сфи певачице кои су познати као Лепу Брену старом Југославијом : )
Проби се сс групу,продужи соло,напраи едн хит(крејзи ин лоф) и после си га зацементира место у сфетску славну јавност
Можда има некој кфалитетан завивачки нигерски глас, али "хитови" су ву срање

Група Д Килерс га има најсмешнога вокала,тетриз гласче еј,завива како циганче на цигански плоштад,кд га чују како пое на радио, поготово онуј песну куде што сфи му викаф дека она е само још една девојка у низу, иде ми се да си лупну шамар зшто не гу смену станицу

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Новиве Arctic Monkeys не знаат кај тераат, се претворија во геј педерско здружение кое се обидува да звучи алтернативно, а уствари го грабаа стилот на Уан Рипаблик и освен I don't wanna know, која е мелодична песна и ништо повеќе, останатите песни се глупи и не би ги слушал дури ни пијан бидејќи нагонот ќе ми го кренат полесно да се испразнам.

Ако добро размислиме мислењево и не е така непопуларно, бидејќи го има се почесто и почесто.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Тијана господ да и даде здравје и повеќе енергија, но за на евровизија е како гвујо на театарска сцена барем тој глуми нешто но тијана тие како робот на сцена и мрда само нозете во место од 30 цм. Ја имам гледано во живо, енергија на сцена не пренесува, песните и се многу лоши оваа што и ја направија за на евровизија е собрана од повеќе песни и составено нешто, тоа е нешто во вид на турлитава а кога веќе сме кај турлитава тоа барем можеш да го јадеш и ќе ти биде убаво. Воглавно земено Тијана не е личност за да пее во живо бидејќи ја нема таа енергија во себе, не е позитивна до тој степен што истата таа позитивност ќе ја прелее и на тие што ја слушаат. П.С Тијана се моли малку да биде креативна веќе кога се одлучила да го чекори тој пат кој веќе го започнала.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Whitesnake се лигуши! :icon_lol:
е за ова има да те бесам на столбот на срамот :P............ како бре лигуши, еееее, кога ги слушав во 80-тите, колку само Џенцки паднаа на нивни песни ..................... не ми го дирај дејвид. :cautious:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Korn не се толку хардкор колку што ги сметаат многумина.

Музиката е океј според мене.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
е за ова има да те бесам на столбот на срамот :P............ како бре лигуши, еееее, кога ги слушав во 80-тите, колку само Џенцки паднаа на нивни песни ..................... не ми го дирај дејвид. :cautious:
Ете го одговорот :icon_lol:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Ете го одговорот :icon_lol:
сепак, мораш да признаеш дека дејвид е одличен пејач/глас. а и музиката што ја твореше беше согласно времето во кое пееше. сепак не се изгуби со масата, ко на пример поизон кои постоеа кон крајот на 80-те направија 5-6 песни и толку.
но да надополнам за вајтснејк, еден од двогателите на енергијата беше стиви ваи. откако тој отиде, им падна квалитетот

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Џон Маер.............одличен гитарист, премногу геј вокал, лигав, мочко.

Не го можам ич :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Металика се преценети. Ич не ги сакам. Не знам зошто луѓево толку многу ги величат.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Смут џез нема ни џ од џез.

Kajgana Shop

На врв Bottom