Mojso
uneducated knob
- Член од
- 14 септември 2009
- Мислења
- 4.724
- Поени од реакции
- 12.741
Јесда girl on girl action е перфекција со Натали и Мила ама сакам кога филм ме држи во неизвесностМоре и од 2000 да беше пак ќе го одберев Лебедот
Јесда girl on girl action е перфекција со Натали и Мила ама сакам кога филм ме држи во неизвесностМоре и од 2000 да беше пак ќе го одберев Лебедот
Мене цел филм ме држеше во незивесност. За филмот само знаев дека има лезбејска сцена и влегов со крајно ниски очекувања, ама и лезбејската сцена беше крајно напната, нешто што ретко се гледа во филмови секс сцена да биде напнатаЈесда girl on girl action е перфекција со Натали и Мила ама сакам кога филм ме држи во неизвесност
Менада like this.
Me fati na iskacanje, ne mislev deka e 2010ta a on 2009ta, tuku mislev od 2000ta do sega.. poso spomna decenija a ja sum star.2009та е [DOUBLEPOST=1401130471][/DOUBLEPOST]
2006та е овој
Реков до сега, пошто се поминати 3 ипол години па ем помалку години, ем добро е да се види до каде е оваа деценија на филмски план во споредба со другите
Не се многу два и нешто сати за ваков филм ?Need For Speed - Иако клише приказна, солидно филмче overall. Добра актерска екипа, добра хемија, добра глума. Има потенцијал за франшиза
У главном гледам да избегнувам глупи филмови така да Bling Ring или Spring Breakers, ама па вториов те забавува со тоа што е лош така да мојот избор паѓа на Bling Ring.[DOUBLEPOST=1401195930][/DOUBLEPOST]ај да видиме па кој ви е најлош? од 2010 до 2014.
Fast Six траеше исто 2 саата па брзо поминаа истите 2 саата.Не се многу два и нешто сати за ваков филм ?
Од една страна не сум љубител на вакви филмови, а од друга страна Џеси глуми во филмов, хм...
не верувам дека ќе го изгледам.
Red Dawn & Cabin in the woods дефинитивно најлоши кој сум ги гледал.ај да видиме па кој ви е најлош? од 2010 до 2014.