Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Se poveke sum siguren deka devojcence e izlezena od "Gossip girl"

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

R

Redhead

Гостин
Драга,
Си седам на кафе во Драма и одеднаш се паркираат два автобуса на Рекорд и се симнуваат трубачи, Амди и породицата си слават свадба на синот на Амди...луда работа.

B

Borg_Drone

Гостин
Срањето со Амди денеска на пешачки го забележав од автобус.Цел сообраќај блокиран за да може да слави еден неписмен циган.Македонија, cradle of culture, land of pretty fucked up people.

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Драга, денес ај реков и јас да го "сефтосам" градскиот превоз конечно.
И така си станав рано сабајле, си слегов на постојка си стојам, си чекам, си пушам цигарче, си стојам, си чекам....eдно 20тина минути и така кога веќе сфатив дека нема логика да дојди во скоро време си фатив такси и си појдов кај што требаше. И ние сме биле за градски, ах оваа моја чудесна земја... :facepalm:[DOUBLEPOST=1401043862][/DOUBLEPOST]Драга, пак јас. Како е можно ова??? :unsure:
Член од:
2011
Мислења:
0
Допаѓања:
0
Поени од трофеи:
15
Поени од опомени:
0

Последно уредено:
2

~2A

Гостин
До мене седи еден лингур што само чека на готово, ниту да се спреми во најмала рака со ливчиња да препиши, ни ништо. Чека јас да му го завршам факултето, нејќам два пати истиот факултет и истата насока да ја завршувам! :(

M

Mario Gómez

Гостин
Кајги уууффф времево, има грмотевици на секои 15 секунди... :coffee: Се надевам ќе не одмине... Ме потсеќа на филмот War of the worlds. :D

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Кајги мааа, го знаеш ли чувството кога ќе паднеш среде плоштад? :pipi::place: Епа ја го знам, го осетив денеска среде бел ден, слепец најголем сум! :ROFLMAO:
Остај шо се сопнав шо се отепав, парче се напраив, па и после тоа кутнав еден стар чоек од точак...:X3: :tapp: Сирот тој кукот за малце ќе го скршеше... :icon_mrgr: :LOL: Али тоа сум ја, жива опасност што хода, мајке ми. :cool:
Црн малер драгааа, прв пат цигар запалив, а и како го запалив нејќеш да знаеш :LOL: го запалив од страната на филтерот, тегни тегни њама дим, аиии срамотилациии. :D :DПа и упаљачот му го е.ав на тој што ми даде да запалам, хахахаха што е најтрагично Cricket беше, 35 денари во ѓумот, хаха :ROFLMAO: :vozbud:
Ејјј комедии сум, па и згора на се што видов еден згоден кинез ма, аиии, сакав за малку да му речам Ли Чен, ми избега. :icon_lol: :D Требало да измислат шумеча таблета од Helium, јако ова хехе, хелиум, хелиум, сакам хелиум. Ајт одам ја пред да отепам некој доека зјапам у воа телефонов и го пишуам постов...:ROFLMAO: :pipi:

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Врне, дува, грми, град, :eek:

Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Убав ден пропешачив 10 килиометри,за промена дишев планински воздух.Се вратив па играв баскет 3,4 сата,јбг се курчим ми се може јак сум кондициски:D.И на крај ме фати неверемво и ме истушира,барем да знаев и шампон да си земем со мене:tapp:,море глупо време:mad:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom