NBA 2K14

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин^
  • Време на започнување Време на започнување
Ај малце помош, си терав најнормално си играв со мај плејер, а наместена камера ми беше 2к и секогаш да гледам од позади мојот играч. Е сега, откога го симнав пачот за Партизан и звезда, и поиграв малку со нив, па ја местев камерата, не можам никако кога играм со мојот играч да си ја наместам камерата и да остане така наместена. Значи почнува утакмица, одам менувам камера си местам 2к камера со позади играч. Почнува второ полувреме ми ја дава однапред...На следната утакмица пак одново мора да местам, без разлика што сум стиснал да се зачува таа опција и по утакмицата...

Си искористуваат за апгрејд на атрибути на играчот или пак анимации.
А каде треба да одам за да ги искористам поените,јас имам 12000 ама не знам како да ѓи искористам.[DOUBLEPOST=1396796153][/DOUBLEPOST]
Си искористуваат за апгрејд на атрибути на играчот или пак анимации.
А каде треба да одам за да ги искористам поените,јас имам 12000 ама не знам како да ѓи искористам.

А каде треба да одам за да ги искористам поените,јас имам 12000 ама не знам како да ѓи искористам.[DOUBLEPOST=1396796153][/DOUBLEPOST]
А каде треба да одам за да ги искористам поените,јас имам 12000 ама не знам како да ѓи искористам.
odis kaj tvojo igrac otvoras meni i player>player upgrades posle natamu ce vidis attributes sig.skills animations i slicno

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Како да направам Dunk (Да закуцам)?
Спринт + шут, само рачунај дека играчот треба да биде во одредено поле близу до кошот :)
Имаш уште многу други финти што можеш да ги научиш и добро е што девелоперите се потрудиле барем да ги класифицираат негде( барај advanced controls мислам се викаше) имаш и за финти и за различни шутеви кое е комбото

Има некој испробани game sliders за hall of fame или superstar ? Не е реално со нормалните не промашуваат отворени шутеви и нереални контри форсираат цело време ...

Од каде се намалува звукот од играта ?

Дали може да се игра ова без интернет? Немам денеска и ме зеза, воопшто не сака да ми ја уклучи играта, се појавува само црн екран и си седи и толку...А претходно немаше никакви проблеми.

Дали може да се игра ова без интернет? Немам денеска и ме зеза, воопшто не сака да ми ја уклучи играта, се појавува само црн екран и си седи и толку...А претходно немаше никакви проблеми.
кај мене и без интернет работи :) Имав ист проблем со 2к13 ама со оваа немам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom