Mene ova najmnogu me izvadi od takt, faktot shto nekoi lugje so cel pamet direktno ili indirektno ja prefrlaat vinata na zhrtvata.Еве читам го обвинуваат таткото. Тој бил крив пошто земал заедно со детете да го брка крадецот.
А родителот на тој што брца деца во срце со нож не е крив што израснал чудовиште, а?
Т'ибам експертите, т'ибам.
Тие кутрите родители цел живот им е упропастен, за нив веќе нема ни радост, ни веселба во животот, ова експертиве од компјутер ќе кажуваат какви родители биле тоа. Кретени бре. КРЕТЕНИ!
Јас сум пола Албанец , пола Босанец и навистина ми е гад што го гледам ова шо го прави албанскиот народ!
Срамота е бре луѓе, 21 век, вие слушате ко овци еден политичар што гомна ви тресе врз глава! Опрајте се, сериозно!
Али ова се' е до школувањето. Македонците (во глобално ниво, масовно) се далеку поцивилизирани(школувани) од Албанциве, повторно ќе кажам - на глобално, масовно ниво. Не зборам дека и од кај нив нема никој. Има, има и те како. И тие исто се срамат од својот народ.
Само психопат може да го бодри народот за ова.
Нели исламот е религија на мир, што ви стана бе да ги слушате пропагандине на оние избеглицине од Арабија(секташи) кои сега пропагираат некаков вид на религија?
Јас сериозно сум лут и ми е гад више, ГАД!
p.s. Балканов никад нема да се опраи, барем не додека едната генерација стално меша прсти у другата.
Сеа правев муабет со татко ми за оваа работа. Му викам: Абе стари, зошто многу од крадциве се на слобода, особено овие џепарошиве и тие со поситни кражби налик точаци, алат за работа, гуми од коли и слично... Ми вика не е до нас до обвинителството е, јас му пишувам пријава а од обвинителство не ја прифаќаат, т.е. ја ставаат на чекање, демек преполни биле капацитетите во затворите па не вредело за еден “џепарош“ да се пополнуваат местата. Мислам свашта, ако им се мали капацитетите нека изградат нови затвори пичка ли им материна, ете што се дешава поради тоа што „нема доволно капацитет„ во затворите.Осомничениот Н. Е. (19) ѝ е познат на полицијата како сторител на повеќе кражби.
А што чекаа до сега да го затворат ако им бил познат? Да убие дете чекаа?
Е токму ова. Заостанатост. Тоа е еден голем проблем што го кочи нив. Да не беа немаше да има вакви проблеми, ќе размислеа многу убаво......
Прочитав доста коментари (нормални и разумни) од албанци и знам дека има луѓе и меѓу нив, не се сите исти ама преовладуваат ваквите ко Насер. Почнуваат кавга со "Што ме гледаш?". Болни и заостанати умови.
Точакот е крив!Ah be pust tocak, kade se zapnale tatkoto i sinot po tocakot, se isplati li glava vo vreka da stavas za eden eban tocak... Tesko,tesko na familijata,posebno na tatkoto koj so trgnal vo lov so sinot(kako so razbrav po mediumive),kako i sekogas povtorno ke se rasplamtat meguetnickite strasti, bez razlika dali osnovano ili ne, da mu se mocam na tocakot.
Socustvo do familijata, se nadevam deka gospod ili alah seedno ke go kazni storitelot i ke plati za ova nepoimliva grozotija. Kakvo gjubre vo dusa treba da e covek da ubie nekoj drug za eden smrdliv tocak.... Nemam zborovi.
Нема место во затвориве...колку такви се шетаат на слобода со по 100 кривични дела...имаше баш пред некое време,некое ситно лоповче,ја направил својата 100-та кривична,па го пикнале у затвор...на КОД,имаше случај каде што шипо мафија бил осуден на 5 години затвор,не одлежал ниту една,а ниту притвор,а му го сметале и притворот,и као демек одлежал 2 години,останатите 3 бил помилуван од Претседателот или премиерот појма неам...којзнае уште колку такви случаеви има.Осомничениот Н. Е. (19) ѝ е познат на полицијата како сторител на повеќе кражби.
А што чекаа до сега да го затворат ако им бил познат? Да убие дете чекаа?
на овој треба со валјак да му ја срамнат...
Што ќе ти каже неписмен чоек, за секоја СИТНИЦА прават хаос штета на албанците.. и одма закана че почнемо ние обратно да го праимо...
Како што кажав и вчера, после пријавите за оние кои кршеле, ова е вториот чекор на плачење и преставување на угнетеност, Гоца веќе повика на смиреност и завршниот чекор е паторот кога ќе отиде во посета на семејствата на сопствениците на објективе и ќе им вети и плати дебела оштета.Што ќе ти каже неписмен чоек, за секоја СИТНИЦА прават хаос штета на албанците.. и одма закана че почнемо ние обратно да го праимо...
Што не се пуштат да ги испотепаат маме им ебам албанско,СИТНИЦА вика...децата да ти ги избрцаат така да ти умрат !
Што ќе ти каже неписмен чоек, за секоја СИТНИЦА прават хаос штета на албанците.. и одма закана че почнемо ние обратно да го праимо...