Насилства во Македонија

R

Rigel Kent

Гостин
Убиство во Скопје – Убиен матурант во Ѓорче Петров
Објавено: 19/05/2014 19:04
Убиено е помладо момче во скопската населба Ѓорче Петров, во близина на очната клиника.

Засега се знае само тоа дека во убиството учествувале двајца напаѓачи.

Од полицијата го потврдија убиството и информираат дека увидот е се уште во тек и повеќе детали најавуваат бза подоцна.

Според првичните информации на “Нова Македонија” убиен е А.П.
Матурантот бил избоден со нож од негов другар, велат очевидци на настанот. Оние кои го знаат идентитетот на убиеното момче велат дека пред два дена прославил матура. Мотивите се уште не се познати. Во моментов околината околу убиството е блокирана од полицијата.

Пристигна и мајката на убиениот матурант, која седи крај неговото тело и плаче.

На местото се собираат и средношколци, најверојатно соученици на убиениот.

Се уште нема официјални информации за настанот.

Наскоро со повеќе детали.

:place::place::place::place::place: Нека почива во мир , тешко на фамилијата .

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.312
Поени од реакции
3.699
Дечки ,ај ве молам , смирете малку, реков да престанете со повици .... доста !!! :mad:
Па кажи и ти... речи маме им ебам ме срамат ако се исти како мене , не се исти во мозикот, биди реален ако веќе си и повикуваш на смиреност ...

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846

Еден од Сарај со кола проби блокада, почна да го бркаат, полиција спречи инцидент. Ќе биде ова.
Нека биде,нека биде...Само крво во шахтите помага,ништо друго.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Се додека ПАРТИЈА не раководи,и се додека се делиме на членови на одредена партија,а не на МАКЕДОНЦИ,нема никогаш да не биде.За ништо.Најмалце за протест и кревање глас против БИЛО ШТО,најмалце против гнасиве.Бев присутен на минатиот протест за министерот за напад,и во станица не третираа како најголеми криминалци..ни зимаа броеви да не прислушкуваат,ни кажуваа дека знаеле дека Стојанче не испратил(а ебена врска немаше,се собравме у маало спонтано 5-6 души и ни текна дека денес има протест и тргнавме) дека што сме мислеле ние,државата они така ќе ја оставеле,ние да ја браниме...не знам на кого по гневен да сум,дали на љочкиве или на нашиве "тајни агенти" кои држат се под "контрола"

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сител ги рашутирале на место на настан (y)
Ѓорче е ова, нема заебанции, кажаа и Родаст и Комита што се има дешавано во населбава, Сител се вратени во Менада.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Нека почива во мир.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
па и попаметно ќе биде ..... не правите ништо подобро да биде со тоа што барате некој да биде убиен .....
А тие направиле нешто добро што убиле?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кој мост бе? Кај насипот ли???
Ова е кај новите згради кај очнава болница тука бил убиен поточно заклан бил со секира баш сега моите ми кажаа имало полиција и увид се вршело а од мојот комшија кажал дека видел полицајциве како го тепале некој... но тоа е непроверена инфо.

Kajgana Shop

На врв Bottom