Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Идам на блокада, ќе дознаам повеќе.
Па кажи и ти... речи маме им ебам ме срамат ако се исти како мене , не се исти во мозикот, биди реален ако веќе си и повикуваш на смиреност ...Дечки ,ај ве молам , смирете малку, реков да престанете со повици .... доста !!!![]()
Штом ти рече, еве сега сите ќе престанат.Дечки ,ај ве молам , смирете малку, реков да престанете со повици .... доста !!!![]()
Нека биде,нека биде...Само крво во шахтите помага,ништо друго.![]()
Еден од Сарај со кола проби блокада, почна да го бркаат, полиција спречи инцидент. Ќе биде ова.
па и попаметно ќе биде ..... не правите ништо подобро да биде со тоа што барате некој да биде убиен .....Штом ти рече, еве сега сите ќе престанат.
Ѓорче е ова, нема заебанции, кажаа и Родаст и Комита што се има дешавано во населбава, Сител се вратени во Менада.Сител ги рашутирале на место на настан![]()
А тие направиле нешто добро што убиле?па и попаметно ќе биде ..... не правите ништо подобро да биде со тоа што барате некој да биде убиен .....
Ова е кај новите згради кај очнава болница тука бил убиен поточно заклан бил со секира баш сега моите ми кажаа имало полиција и увид се вршело а од мојот комшија кажал дека видел полицајциве како го тепале некој... но тоа е непроверена инфо.Кој мост бе? Кај насипот ли???