Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би рекол дека беше толку лабилен. Едноставно натпреварот беше напорен а и Ферер одлично изигра. Вакви натпревари се едни од најтешки за играње. Новак беше според мене со 75%форма а Ферер со 90%. Новак направи еден куп аути од 1-2 цм поготово од ритерн. Треба само уште малку да го наштелува нишанот. Двајцата нон стоп праќаа длабоки топки така да ако некој ќе пратеше една кратка другиот веднаш тоа го претвораше во поен.Ѓоковиќ лабилен како времето во Србија.
Камерманов во 93% од натпреваров ја покажува Ана, дури и кога Наваро зема јак поен![]()
Бекхендот ти еТешка дикриминација.
Ако уште еднаш некој напише дека играм досаден тенис, лошо ќе помине.
![]()
Бекхендот ти еИначе утре Ана ја тепа Серена!
Замор е во прашање. Од УС опен навака е во постојан пад.Најслабиот Надал на земја во историјата. Повеле дами и господа, Спорт Клуб, Собраниски Канал, каде сакате погледнете не е битно, битно е да се види „маестралноста„ на Надал во овие моменти. Човекот како преку ноќ да заборави тенис да игра, не може винер да забие од игра.![]()
e shto mu fali na Nadal , Marej igra perfektno , mu go napagja servisot , mu go napagja spinot i behendot , igra visoki spinovi , ednostavno go nauchi Rafa . Ako ne pochne poagresivno i porizichno Rafa ke izgubi , inaku sega za sega e nadigran , ne znae shto go snajde , ti smajlinja stavaj kolku sakashНадал![]()
e shto mu fali na Nadal , Marej igra perfektno , mu go napagja servisot , mu go napagja spinot i behendot , igra visoki spinovi , ednostavno go nauchi Rafa . Ako ne pochne poagresivno i porizichno Rafa ke izgubi , inaku sega za sega e nadigran , ne znae shto go snajde , ti smajlinja stavaj kolku sakash
Каков замор бе, имаат пауза у декември, има таму време за одмор. Што другите демек не се уморени, Новак, Ферер, Федерер, Мареј и компанија?[DOUBLEPOST=1400271683][/DOUBLEPOST]Ете колку е добар Мареј, Надал почна ПРОСЕЧНО да удира по топчето и го дигна своето ниво и Мареј не постои на теренот. Сепак, сега за сега ова воопшто не е задоволувачки и е испод секаков стандард на Надал.Замор е во прашање. Од УС опен навака е во постојан пад.