Евролига 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде првак во Евролигата (сезона 2013/2014)?

• Барселона

Гласови: 3 15,8%
  • ЦСКА Москва

Гласови: 4 21,1%
  • Олимпијакос

Гласови: 2 10,5%
  • Монтепаски Сиена

• Реал Мадрид

Гласови: 5 26,3%
  • Анадолу Ефес

Гласови: 1 5,3%
  • Панатинаикос

• Макаби Електра Тел Авив

• Фенербахче

Гласови: 6 31,6%
  • Жалгирис

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Ау, како се мотивирани Макаби, добра утакмица засега. Осеќам ЦСКА ќе се изгуби денес. :icon_mrgr:

Затемнети трибини, мислев дека тоа чудо само на завршен мастерс турнир во тенис ќе го видам, ама..

Блу е играчиште:cuc:,штета што после сезонава пак се враќа у пензија

Шо убаво им го збрцаја на идиотиве од Цска . Многу мал пресврт им направија :pos:

Хахахаха какви кретени човече :vozbud:

:tapp: Хријапа.. како можеше само така да ја изгуби топката, уствари не знам ни зошто тој го водеше нападот..

Браво за Макаби, покажаа желба и глад за победата и покрај тоа што губеа во текот на целиот меч, а пред крајот на 3/4 и со 15 разлика. Заслужено финале, ама тука мислам дека ќе им биде крајот, без разлика на тоа со кого ќе играат...

Ете зата ги имав ставено Макаби пред Фенер у секој момент.

Овој па коментаторот неможеше поутепан да биде, едвај збореше, последни секунди полуфинале на евролига, тој мислишп коментира некоја решена и тотално неважна утакмица. :facepalm:

stanav ukluciv random kanal na tv, posledni minut i 40 sekundi gleav ... i was not disappointed.
nego komentatorov, bog da go prosti toj sto umrel od negova familija, rip.

омг алал ви вера ЦСКА награда треба да ви дадат ова и Кожув не го можат :cuc:

Овој па коментаторот неможеше поутепан да биде, едвај збореше, последни секунди полуфинале на евролига, тој мислишп коментира некоја решена и тотално неважна утакмица. :facepalm:
Тоа тргнав сеа да пишувам. Човече, коментира 1/2 финале од Евролига, дај бе куров ми ко погреб да коментираше, да му се намочам у тоа идиотот. Штета што не коментираат заедно Плавшиќ и Радоњиќ, фантастичен тандем се и милина ми е кога гледам НБА со нивни коментар. Овој мртвиов жими еднаш што се запали у животот, кога Принтезис ја реши против ЦСКА, јас друг пат го немам видено да се запали или да внесе некакви емоции.

Овие од Спортклуб веднаш да му дадат отказ на коментаторот, ова беше жално. Коа ќе го слушне некој ќе си помисли Кожуф игра а не Final four Евролига. Разбира многу кошарка ама вака да коментира еден премногу важен меч, без емоции, без жар во еден ваков финиш незнам што да кажам.

Ваљда првпат го слушате, обично овој е тој шо најмногу се дере ама периодов е нешто ќутлив.

Можда и ова шо го пишавте на заебанција за некој близок е точно, шо му знаеш...

Иначе која дебилна работа ова со затемнувањето на трибините. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom