Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Со среќа утре на сите што ке трчаат, се надевам дека сите ке успееме да ја поминеме целта.
Би сакал само да ги замолам поискусните што веќе имаат трчано само на кратко да пишат на што највеќе да пазиме утре ние почетниците, јас се надевам дека утре публиката и самата атмосфера ке ми даде сила да истрчам, ептен сум напнат овие денови посебно вечерва како да играм финале лига на шампиони :)

Sent from my iPhone 5S (gray) using Tapatalk

Со среќа утре на сите што ке трчаат, се надевам дека сите ке успееме да ја поминеме целта.
Би сакал само да ги замолам поискусните што веќе имаат трчано само на кратко да пишат на што највеќе да пазиме утре ние почетниците, јас се надевам дека утре публиката и самата атмосфера ке ми даде сила да истрчам, ептен сум напнат овие денови посебно вечерва како да играм финале лига на шампиони :)

psiha e se....opusteno samo i probaj da ne mislis mn

јас станувам у грлово тапа :facepalm: ама ќе се иде :&

Шо напраифте момци и девојки? Јас според мојот саат истрчав 27:50. Според организаторот ме нема никаде на список, а на мојот стартен број има некој друг тип кој истрчал 25:13. На што да верувам...?!

Инаку многу гужва, не знам колку само народ претрчав бидејќи стартував некаде при крај. Доколку сум пак во Македонија за време на маратонов, се надевам дека ќе бидам спремен за полумаратон. Ова 5К ептен гужва испадна.

Шо напраифте момци и девојки? Јас според мојот саат истрчав 27:50. Според организаторот ме нема никаде на список, а на мојот стартен број има некој друг тип кој истрчал 25:13. На што да верувам...?!

Инаку многу гужва, не знам колку само народ претрчав бидејќи стартував некаде при крај. Доколку сум пак во Македонија за време на маратонов, се надевам дека ќе бидам спремен за полумаратон. Ова 5К ептен гужва испадна.
има негде објавено резултати? 32 видов на тоа саатот али ми рекоа 6 мин напред бил

Јас да му се извинам на дечкото што застана да се поздрави со мене додека зборев на телефон, не му го разбрав баш никот :pos:

Браво за мене. Не се видов со никого :-) освен со дечкото што трчаше со татко му во количка што е. Го испоштував на вртењето десно за некај влае :-)
Неофицијално 1:59:20, барем толку видов кога минував финишот. Официјално според чип треба да е за 2-3 мин побрзо :-)
Целта под 2 саати е реализирана :-)
Браво! За сите што трчаа!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Премногу гужва на 5км !
Тоа официјалниот саат као да не мереше баш точно :confused: :confused: :confused:.
Некако послаба организација годинава ... мој личен впечаток. На патеката поминуваат со велосипеди, со ролери,пресекуваа пат додека трча поголема група. Плус на финишот хаос :eek:. Можеле тие штандовите со вода и остало да ги ставеле повнатре на Плоштад ... јас кога поминав беше гунгула.
Инаку секоја чест за маратонците и полумаратонците :cuc: :cuc: :cuc:!

Исфорсирав првите 6-7 километри и после нормално имав огромен пад, за жал не успеав да ја исполнам целта под 2 саати битно истрчав подобро од лани. Ќе видиме точно време кога ќе ги објават резултатите..

Конечно легнав :) честитки до сите учесници посебно на тие што трчаа полумаратон и маратон. Јас сум дечкото со таткоми во количка што трчав, голема благодарност до сите што не поздравија а тоа беа сите полумаратонци, и голема благодарност до тие што ме познаа од форум и ме поздравија. Не бев последен :) имаше двајца позади нас :) време 3.25 мин. не е за пофалба но успеавме неможам да ја опишам среќата што секој човек го поздрави мојот татко и му апчаудираше. Уште еднаш честитки и се гледаме другата година

Никад не ми било јасно како тоа ви се иритираат брадавиците толку лесно :pos:

Нека залепи фластер и решен проблем. Во иднина нека не трча со памучна маичка...

Многу мажи видов денеска со крв на маиците[DOUBLEPOST=1399814466][/DOUBLEPOST]И да, ептен гужва на 5к. И за вода беше хаос. Немаа чаши, дури тоа девојчето што беше задолжено за вода вика еј ќе ги собереме овие од земја и ќе ги измиеме што ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom