Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, мислев на вас на екскурзија. Заебете лигата, се чека 25 Мај. Незаборавно е чувството да се биде во Каталонија кога се слави влез во финале.
10174818_446612772142660_411696832006477806_n.jpg
Бекатонот во дворот на Нејмар од твои пари е

Не бе , таман работа , се пошегував .
Инаку од посетите на Ноу Камп доаѓаат околу 30% од приходите на Барселона.

А што има тоа врска?Па можеби после дваесет години ќе му се укаже прилика повторно да види стадион на кој е испишана голема историја.И што сега, не требал да го посети стадионот зошто така ја полнел касата на Барселона?Па и јас да се најдам во некој друг град, на пример Дортмунд ќе одам да го посетам Вестфален зошто Дортмунд и неговиот стадион немам прилика секој ден да ги видам и на крај крајава тоа е моја работа и мое право на кој не му се допаѓа негов проблем.Оставете го човекот...

Последно уредено од модератор:
А што има тоа врска?Па можеби после дваесет години ќе му се укаже прилика повторно да види стадион на кој е испишана голема историја.И што сега, не требал да го посети стадионот зошто така ја полнел касата на Барселона?Па и јас да се најдам во некој друг град, на пример Дортмунд ќе одам да го посетам Вестфален зошто Дортмунд немам прилика секој ден да го гледам како град и на крај крајава тоа е моја работа и мое право на кој не му се допаѓа негов проблем.Оставете го човекот...
се пошегував .

Ama ako :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Пепе е повреден 2 недели официјално и е под знак прашалник за финалето. Ај мме нека му стегнат инекции на кој треба таму и нека ја остават душата на терен, не смеат да си дозволат дебакл ни под разно.[DOUBLEPOST=1399635056][/DOUBLEPOST]
h8qJX6I.jpg

Последно уредено:
Дефенса Централ не се трачари како АС и Марка, и 80% од тоа што го пишуваат е вистина.
У задње време малку забушаваат, до пред 3-4 години немаше информација што не им беше точна. Се надевам дека оваа за Луис е точна.

За наредна сезона:

Икер
Карвахал - Пепе - Рамос - Коентрао
Модриќ - Погба - Ди Марија
Бејл - Суарез - Роналдо
Сес учиталке... :D
Море каков Погба ... не го пуштаат богаташите иначе Јаја е звер за во оваа формација со 3 на средина .

Ја незнам што запнале за тој Погба, мене ми е просек исто како Иљара. Па и пари и играчи сакале за него...бре бре уште шо нема да се види.

Јаја да го земиме и доџите да се играмо :icon_mrgr:

Aма прво децимава да ја земиме ..

Дечки, Роналдо колку ќе отстуствува? Дали ќе игра последниве 2 утакмици во Примера?

Дечки, Роналдо колку ќе отстуствува? Дали ќе игра последниве 2 утакмици во Примера?
Наредната со Селта официјално не игра, а зависно од тоа Меси колку гола ќе дај ќе видиме дали ќе игра последната. Ради топ стрелец да остани можи да игра, инаку нема никаква потреба. А финалето 100% го игра, освен ако не се деси нешто накнадно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom