Освојувач на Светското првенство ќе биде, ќе биде...

• Креатор на темата Креатор на темата Xibalba
  • Време на започнување Време на започнување

Освојувач на Светскиот куп во фудбал ќе биде?

• Вкупно гласачи
    190
  • Гласањето е завршено на .
Аргентина шампион :love: А, за Уругвај мислам дека ќе отпаднат уште во групи.

Во група со Италија, Англија и Коста Рика мислам дека се најсигурни. Италија со Коста Рика ќе си одат дома.

Во група со Италија, Англија и Коста Рика мислам дека се најсигурни. Италија со Коста Рика ќе си одат дома.
Уругвај играа ужасни квалификации, не се како во 2010. Ако веќе одат понатаму, мислам дека ќе отпадни Англија. Италија не е никогаш за потценување, плус пред две години беа финалисти на Европско и не верувам дека две светски првенства по ред ќе отпаднат уште во групи.

За германско добро е да испадни Италија уште во групата, се знае дека во нокаут фаза се најнезгоден противник. Англија беше тотално надиграна 120 минути на ЕП така да не верувам дека на СП ќе можат да им направат проблем на Италија и Уругвај.

Р'ватска бе !!!
Триаголникот на средината Модриќ-Ракитиќ-Ковачиќ ќе ја носи Хрватска до титула !!!

:vozbud:

п.с Рано е,али ме тресе денеска нешто еуфорија за свецково :vozbud:

Шпанија нема теорија да биде .
Бразил како домаќин , со овој фонд на играчи веќе ги гледам како отпаѓаат некаде во елиминациите пред финалето .
Мислам оти Џерманија освојува . Спремни ми се некако децата.

Би сакал некој од Бразил или Аргентина, ама Германија најкомплетен состав има, со тоа и најголеми шанси.

Дојчљанд земаат 100%. Зошто? Затоа што се најјаки и најбогати. (y)

За Шпанија навивам ама и јас сум меѓу многуте што мислат дека Германија ќе освојат оваа година.

Сите секоја година се убедени дека Германија осваја и на крај Лев под дифолт ќе се изгуби у полуфинале и ќе доживее дебакл и чао.

Сите секоја година се убедени дека Германија осваја и на крај Лев под дифолт ќе се изгуби у полуфинале и ќе доживее дебакл и чао.

посебно ми е мило кога ќе ги исплеска Италија :icon_lol:

Не сме убедени, ама гледано на хартија тој е фактот. Голман, одбрана, средина, напад, the whole package, што не значи дека ќе освојат нормално.

Би сакал Аргентина, али мислам Шпанија пак ќе освои :D

morgenpost_2262477a.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom