Освојувач на Светското првенство ќе биде, ќе биде...

• Креатор на темата Креатор на темата Xibalba
  • Време на започнување Време на започнување

Освојувач на Светскиот куп во фудбал ќе биде?

• Вкупно гласачи
    190
  • Гласањето е завршено на .
Lionel+Messi+Jerome+Boateng+Argentina+v+Germany+7Yixt1rff8-l.jpg

south-africa-soccer-wcup-argentina-germany-2010-7-4-0-10-52.jpg

4:0 ok pozz
Не реков ја ништо лошо бе :D

Само ќе дојде до полуфинале и ...

http://static.ibnlive.in.com/pix/slideshow/06-2012/in-pics-euro/balletolinaked.jpg

Никој на светов неможе да ме убеди дека Јоаким Лев е добар стратег, да имаа германците стратег како Јуп Хејнкес или Луи Ван Гал до сега ќе имаа 3 светски првенства и 2 европски по ред освоено.

Никој на светов неможе да ме убеди дека Јоаким Лев е добар стратег, да имаа германците стратег како Јуп Хејнкес или Луи Ван Гал до сега ќе имаа 3 светски првенства и 2 европски по ред освоено.

И за Мертезакер и Боа ?

И за Мертезакер и Боа ?
Нигде не реков дека се лоши како штопери, Ѓорче рече имаат јака одбрана каде ништо неможе да помине, па познавајќи ја паниката што ја има Боатенг коа е под притисок и спориот Пер се изнасмеав. :icon_mrgr:

Глеј, да не се разбереме погрешно, се сложувам дека Германија има најјак тим на хартија, одлични индивидуалци на сите позиции само селекторот им е да не речам пичка, незнае што да праи на битни и одлучувачки утакмици против посилни/изедначени противници.

Не реков ја ништо лошо бе :D

Само ќе дојде до полуфинале и ...

http://static.ibnlive.in.com/pix/slideshow/06-2012/in-pics-euro/balletolinaked.jpg

Ееј, не зезај и ти, европски и светски првенсства се, свашта се дешаваат, кои се тие тимови што имаат освоено 5 големи првенства по ред?

Имало еден куп тимови што имале МНОГУ подобри тимови од германците па какви неуспеси имале...

Не навивам за нив, али сметам дека ова е годината на Германците, затоа и гласав за нив. Прејак состав имаат. Инаку сум си за Гана :)

Англичаните ќе земат бе, шо ви е на вас :icon_lol:

Гласав за Бразил, али не мислам уопште дека се нај добра репрезентација. Домашниот терен ќе влијае.

И јас мислам Бразил, пред се заради домашниот терен и заради победата над Шпанија во финалето на купот на конфедерациите.

Не е битно кој е најјак,коа и така и онака Италија у најмала рака стига до финалето.А и редно е веќе да се симне Бразил од тронот(број на трофеи).:cool:

Жабарите бе,:D тоест, аѕурите бе :D, како и да е форца Италија мммм белисимо :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom