Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.657
- Поени од реакции
- 31.886
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какво возење бре. Визуелно филмот е перфектен, содржински еден од најмонотоните филмови што сум ги гледал.Odlicen film. Jako me vozese.
Тој од 44 ти е целосно блуреј цеде , а тој од 22 ти е рип од цедето ,нема некоја голема разлика , за да го гледаш тој 44 треба да имаш или блуреј плејер и режач , или пак со латоп да го поврзаш твто и така да го гледаш ,симни си го тој 22г исто еАко може некој да ми каже дали има некоја разлика во квалитетот на слика помеѓу филм од 20гб 1080p и филм од 40гб 1080p(Пример Transformers Dark of the moon,на замунда го има од 22гб и од 44гб)
Работава е што овој од 22гб ми го отвара ТВ со екстерен ХД а овој од 44 не(првиов е еден фајл,а вториов е составен од повеќе фолдери)?
Сакам да гледам некој филм со најдобар можен квалитет на слика,па ако има некоја голема разлика меѓу горенаведените примери дајте некој совет како можам да ги гледам поквалитетниве
Постов можда ми е малце,али не знам како подобро да објаснам,се надевам дека некој ке разбере и ке помогне
Ако може некој да ми каже дали има некоја разлика во квалитетот на слика помеѓу филм од 20гб 1080p и филм од 40гб 1080p(Пример Transformers Dark of the moon,на замунда го има од 22гб и од 44гб)
Работава е што овој од 22гб ми го отвара ТВ со екстерен ХД а овој од 44 не(првиов е еден фајл,а вториов е составен од повеќе фолдери)?
Сакам да гледам некој филм со најдобар можен квалитет на слика,па ако има некоја голема разлика меѓу горенаведените примери дајте некој совет како можам да ги гледам поквалитетниве
Постов можда ми е малце,али не знам како подобро да објаснам,се надевам дека некој ке разбере и ке помогне
Какво возење бре. Визуелно филмот е перфектен, содржински еден од најмонотоните филмови што сум ги гледал.
2 пати пробував да го завршам ама не биваше никако.
Enemy возеше добро ама крајот![]()
Па дете на таа возраст од сликава треба да гледа филмови со Џеки Чен...mulholland drive
![]()
Сподели деЕнеми како ме уплаши на крај у пм, цел филм мирен, мирен, и оп на крај сосема неочекувано страшно створење. Гледав досега клипче на јутјуб од 24 минути кое го објаснува филмот.
Од памет ме извади. Цело време овдека муабет се прави за крајот, али ни на крај памет дека таква сцена ќе биди. Па и како што ми се гадни створења.