Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
Samo trolovi, sum se zaebal so predlogot.. ajde uste eden sreken dobitnik dozvoleno, da zaokruzime na trojca. :D

Isklucen sum od filmovi lately, ova mi e prv posle dugo vreme.. sakam da prasam od blokbasteri dali iskoci nesto? Robocop?

H

HoT IcE

Гостин
Јас го хејтав мислам на темава. Мене ми беше мех филм, или па ја превише очекував ради позитивните критики кои ги добив и шо знам, не ме возеше мене.:D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Samo trolovi, sum se zaebal so predlogot.. ajde uste eden sreken dobitnik dozvoleno, da zaokruzime na trojca. :D

Isklucen sum od filmovi lately, ova mi e prv posle dugo vreme.. sakam da prasam od blokbasteri dali iskoci nesto? Robocop?
Искочи Robocop од поголемиве блокбастери, а од помаливе блокбастери има и за Помпеи.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.286
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Мене доволен ми беше постот на џимеј за да го изгледам Her.
Одличен филм, глумата, музиката, емоциите кои беа одлично доловени, обработка на ликови - топ.
Буквално експлозија на емоции како што има кажано џимеј во постот. Не ме бива за оценка па само ќе речам дека е еден од оние филмови кои вредат да се изгледаат.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Ако знае некој да ми каже некој добар торент сајт за блу реј филмови 1080p (освен замунда и аренабг)
tnx

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Odlicen film. Jako me vozese.
Какво возење бре. Визуелно филмот е перфектен, содржински еден од најмонотоните филмови што сум ги гледал.

2 пати пробував да го завршам ама не биваше никако.

Enemy возеше добро ама крајот :facepalm:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom