Фан Клуб: Челзи

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.230
Поени од реакции
8.338
Mandzukic, Diego Kosta, Hulk мој избор, баш Мурињо сака вакви играчи

и овој сме го сакале

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Сашко Пандев од Турново прееска даде многу опасен гол од слободен, таков гол од слободен играч на Челзи нема дадено кој знае од кога.

Еве други покрај Пандев пошто тебе те мрзи да гуглаш:
Џеко,Агуеро,Јоветиќ,Негредо,Суарез,Стариџ,Тевез,Љоренте,Тоти,Ибра,Кавани,Фалкао,Бербатов,Лавеци,Пасторе,Ривиере,Левандовски,Аубамејанг,Милер,Манџукиќ,Хунтелар

П.С. Тибам сликава, се бунам мислам ти си ми пишал, си викам "Еј од каде овој вака интелигентен",кога тоа мој пост си гледам :D
Пак не играш по правила. Едно име дај. Кој напаѓач би сакал да го гледаш во Челзи наредна сезона.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Е ОВОЈ ЌЕ ГО ОДБЕРАМ ! Батали другото, Леси се враќа дома ќе биде работава да си продолжи кај што застанал пред 50ина години.[DOUBLEPOST=1399240414][/DOUBLEPOST]
Пак не играш по правила. Едно име дај. Кој напаѓач би сакал да го гледаш во Челзи наредна сезона.
Рој Бентли.

Човече ти дадов 50 имиња одбери било кој од нив.[DOUBLEPOST=1399240492]

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Абе ајде. Бербатов би го земал да ти биде главен напаѓач?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Стварно некој од надвор да влезе и да чита ќе мисли дека некој сам со себе си збори :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1399240643][/DOUBLEPOST]Ајдеееееееееееееееееееееее уште ова ни фалеше :pos::pos::pos:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.230
Поени од реакции
8.338
Дај кој го има тој гифот што го бараат сите ако сака некој да го прати фала.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Абе ајде. Бербатов би го земал да ти биде главен напаѓач?
А бе ти мене ме дупиш од прееска жими се СИДА ќе фатам ама ај битно лек имал Иван.

Би го зел Бербатов.Бербатов-Торес-Лукаку.

Би го зел и Сашко. Сашко Пандев-Торес-Лукаку.

Први напаѓачи ќе ни бидат Торес и Лукаку, ако се покаже Бербатов и он ќе биде прв башка има освоено златна копачка во ЕПЛ за разлика од Коста во Ла Лига на пример :)

Член од
4 мај 2014
Мислења
3
Поени од реакции
6
Кавани :unsure:

Не знам колку е озбилен конфликтот Азар-Мурињо (и ако воопшто го има), ако има, тоа може да значи заминување на Азар за ПСЖ а вие ќе може да си го добиете Кавани.
Нема никакви конфликти,изјавата на Азар после натпреварот со Атлетико беше нормално,немаше никаква критика за Мурињо, а медиумите ја испревртеа изјвата,и Мурињо тоа го кажа на во петокот ја видел изјавата на Азар и немало ништо лошо во таа изјава.А француските медиуми сакаат да го видат Азар во ПСЖ и затоа пишуваат дека Азар ќе оди во ПСЖ,или пак Шпанските медиуми,односно Mundo Deportivo мислам дека бешетој медиум, познат е по тоа дека е повеке на страната на Барселона, напишаа дека Азар посакал да оди во Барселона заедно со Куртоа, и тоа нема врска, Барселона веќе земаа голман, а и Куртоа кажа дека ќе го продолжи договорот со Челси после финалето во Лига на шампиони.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Уште некоја од песните на Форест Гамп да постирате и да се стави кључ на темаве, доста е за сезонава.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@goran001 јас го ширев ивановиот збор дали ќе може да ми пишеш по ПП што е лекот за сида да не трошам пари за кондоми фала многу окпозз[DOUBLEPOST=1399241543][/DOUBLEPOST]
Уште некоја од песните на Форест Гамп да постирате и да се стави кључ на темаве, доста е за сезонава.
Не бе, журка ни е фан клубов, следен пат кога ќе имаме вакви муабети ?

Kajgana Shop

На врв Bottom