Пак не играш по правила. Едно име дај. Кој напаѓач би сакал да го гледаш во Челзи наредна сезона.Сашко Пандев од Турново прееска даде многу опасен гол од слободен, таков гол од слободен играч на Челзи нема дадено кој знае од кога.
Еве други покрај Пандев пошто тебе те мрзи да гуглаш:
Џеко,Агуеро,Јоветиќ,Негредо,Суарез,Стариџ,Тевез,Љоренте,Тоти,Ибра,Кавани,Фалкао,Бербатов,Лавеци,Пасторе,Ривиере,Левандовски,Аубамејанг,Милер,Манџукиќ,Хунтелар
П.С. Тибам сликава, се бунам мислам ти си ми пишал, си викам "Еј од каде овој вака интелигентен",кога тоа мој пост си гледам![]()
Рој Бентли.Пак не играш по правила. Едно име дај. Кој напаѓач би сакал да го гледаш во Челзи наредна сезона.
Анал. Анал му е лекот.SIDA IMA LEK KAJ IVAN ISCELITELO..
А бе ти мене ме дупиш од прееска жими се СИДА ќе фатам ама ај битно лек имал Иван.Абе ајде. Бербатов би го земал да ти биде главен напаѓач?
Нема никакви конфликти,изјавата на Азар после натпреварот со Атлетико беше нормално,немаше никаква критика за Мурињо, а медиумите ја испревртеа изјвата,и Мурињо тоа го кажа на во петокот ја видел изјавата на Азар и немало ништо лошо во таа изјава.А француските медиуми сакаат да го видат Азар во ПСЖ и затоа пишуваат дека Азар ќе оди во ПСЖ,или пак Шпанските медиуми,односно Mundo Deportivo мислам дека бешетој медиум, познат е по тоа дека е повеке на страната на Барселона, напишаа дека Азар посакал да оди во Барселона заедно со Куртоа, и тоа нема врска, Барселона веќе земаа голман, а и Куртоа кажа дека ќе го продолжи договорот со Челси после финалето во Лига на шампиони.Кавани
Не знам колку е озбилен конфликтот Азар-Мурињо (и ако воопшто го има), ако има, тоа може да значи заминување на Азар за ПСЖ а вие ќе може да си го добиете Кавани.
@goran001 јас го ширев ивановиот збор дали ќе може да ми пишеш по ПП што е лекот за сида да не трошам пари за кондоми фала многу окпозз[DOUBLEPOST=1399241543][/DOUBLEPOST]
Не бе, журка ни е фан клубов, следен пат кога ќе имаме вакви муабети ?Уште некоја од песните на Форест Гамп да постирате и да се стави кључ на темаве, доста е за сезонава.