Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
@goran001 јас го ширев ивановиот збор дали ќе може да ми пишеш по ПП што е лекот за сида да не трошам пари за кондоми фала многу окпозз[DOUBLEPOST=1399241543][/DOUBLEPOST]
Не бе, журка ни е фан клубов, следен пат кога ќе имаме вакви муабети ?

:pipi:

Го пуштам видеово во друг таб и слушам како телефон ѕвони....помислив дека е мојот....а немам фиксен...
tumblr_inline_mrs68u3Afl1qz4rgp.gif

(literally me пошто сум BLUE THROUGH AND THROUGH )

Здраво на сите,јас сум нов овде,првпат се најавувам овде,и засега појма неам шо и како е тука, инаку сум страствен навивач на Челси хахаа
Ќе те проверат преку Тасета.

Повеќе од јасно е дека ни е потребен одличен напаѓач. Диего Коста ич не ме бендисува, однесувањето на терен му е многу гадно, а и многу пари ќе кошта. Од Торес не можеме да се откачеме, пошто нема клуб на овој свет шо ќе фрле пари на него и ќе му понуди плата како во Челзи. А сигурно не би се согласил да оди некаде за помалку пари. На Ето му завршува договорот, а Ба би било лесно да се даде некаде. Лукаку мора да се врати од позајмиците веќе. Така, би останале со Лукаку и Торес. Кавани не ми се допаѓа како избор за напаѓач само заради високата цена.
Еден од следниве напаѓачи би сакал да го видам во Челзи, ставени се по приоритет и според тоа колку би коштале, според трансфермаркт:
1. Џексон Мартинез, Порто - 27 год. 30 милиони
2. Марио Манџукич, Баерн Минхен - 27 год. (за две недели ќе биде 28) 30 милиони
Овие двајца најмногу ми фаќаат око. Добра техника, добар скок, добра брзина, интернационално искуство.
Други поефтини и можеби помалку квалитетни опции со можност да изненадат би биле:
3. Винсент Абубакар, Лориент - 22 год. 4.25 милиони
4. Александре Лаказет, Лион - 22 год. 10 милиони
5. Луиз Адриано, Шахтјор - 27 год. 6 милиони

П.С. мене лично ми беше желба Тевез кога имаше можност лани, ама јок. Јуве направија многу добра работа што го потпишаа за 10тина милиони.

Лукаку Торес и да се донесе Мартинез или Манџукич али нека помине светското ке се покаже некој, може и Торес да е најдобар стрелец

Sent from my ST21i using Tapatalk

Е не можам да сфатам како не можат да ги тепаат екипиве што се на дното, па срамота е бе. Ова специлајново само ми глуми нешто лудило, почнува да ме нервира. Со Кардиф сеа по можност да изгубат!!!

Е не можам да сфатам како не можат да ги тепаат екипиве што се на дното, па срамота е бе. Ова специлајново само ми глуми нешто лудило, почнува да ме нервира. Со Кардиф сеа по можност да изгубат!!!
Не се нервирај. Кој го слушаше Мурињо уште од почеток, си уживаше цела сезона :P
Фалеше во сите тие утакмици некој кој ќе знае од нигде да даде гол. Некој како Дрогба. Вест Хем и Норич да ги тепавме и сега ќе си бевме први.

Не се нервирај. Кој го слушаше Мурињо уште од почеток, си уживаше цела сезона :P
Фалеше во сите тие утакмици некој кој ќе знае од нигде да даде гол. Некој како Дрогба. Вест Хем и Норич да ги тепавме и сега ќе си бевме први.

Затоа и се нервирам. Да не кикснеа со вакви утепани тимови ќе бевме први!!! Го обожавав Мурињо се додека не отиде во Реал и почна да глуми. Ај наредна сезона бар еден трофеј да освојат да не се нервирам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom