Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакате поголем доказ од ова дека квалитетот на ПЛ е опаднат? :D

Мене ми е јасно за Шпанската уште кога Пеп пердашеше се живо и диво па никому ништо.[DOUBLEPOST=1399170255][/DOUBLEPOST]
Можи можи....Арсенал тепа се до крај, Челзи губи. Сити е суспендиран од понатамошни натпреварување и деградиран во 9 лига заедно со Бамбер, поради финансиски нерегуларности, а Ливерпул е казнет 10 поени и приморан да го преферли Суарез во Арсенал пошто понудата од 40мил и 1 фунта беше легитимна ...

Многу Серија А гледаш...

Последно уредено:
1506393_655396497864383_8108503184160464534_n.jpg

После целава оваа сезона, можам да заклучам, дека Алкараз е најлошиот играч во лигата. Полош дури од Карло Неш и Арон Вилбрахам.

Aлкараз има изиграно 5 меча сезонава.

После целава оваа сезона, можам да заклучам, дека Алкараз е најлошиот играч во лигата. Полош дури од Карло Неш и Арон Вилбрахам.
Дефинитивно.

Јас не знам со кој памет го зеде Мартинез.

Трупец.

Карло Неш е играч на сезона во Норич :D

Стиви Џ во преговори за нов договор.
(y)

Абе немаше пенал за норич? Преска нели му влезе тери на еден?

Гледам ПЛ на тв, у Англија пука сонце а кај нас месец дена истура дожд......нешто не е у ред дефинитивно...
И јас тоа го зборам од вчера цело време. :D

Норвич ќе изгуби од Сити 5-0 сите "Ае кај се најдоа овие во Премиер, дај нека се вратат, катастрофа игра.."
Норвич игра 0-0 во Лондон против Челзи- 1 пост по грешка.

Запрете го форумското насилство против Норвич денеска.

Норвич ќе изгуби од Сити 5-0 сите "Ае кај се најдоа овие во Премиер, дај нека се вратат, катастрофа игра.."
Норвич игра 0-0 во Лондон против Челзи- 1 пост по грешка.

Запрете го форумското насилство против Норвич денеска.
Aко не ги тепате... леле ако не ги тепате... само нас ќе испадне дека не заебавте :(

Aко не ги тепате... леле ако не ги тепате... само нас ќе испадне дека не заебавте :(
Ние само тепаме слаби екипи. Со втор тим ве тепавме, со прв тим изгубивме дома од Атлетико.
Па сега видете вие што ве чека во ЛШ до:sneaky: година

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom