Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ко ви пишав овде драги Мадридисти дека 100 милиони се ништо за Бејл, улаф ме напраифте. Е арно сеа што ве демантира скоро цела сезона. Феноменален играч, ради него сум ги гледал Тотенхем, иако се градски ривали со Челзи, или беа, ми смо више ниво нагоре, они се издрапана кокошка.:D
Мило ми е за вас, уште помило за Баерн и Пеп, пошто сум анти-фудбал фан, ова де анти-се во врска со Браселона фан. Перверзија. Браво! :cuc:

Кој рече дека е од ждрепката со Реал?

Факт е дека некој од вашите од раководството се изрезилија како и некои од играчите. Мило ми е што го лапнавте, особено од екипата за која навивам, така да продужи си со фејспалмот во твој фан клуб.
Bk8BWVmCEAANcAp.png

Смеењето на Брајтнер сигурно значело радости дека сме ве добиле вас во полуфинале. Е многу си паметен. :)

1.Во двата натпревари Реал не направи асална изградена акција

2. Криво ми е што потпаднаа под провокациите на Карвахал и Пепе.

:pos:

1. 5... 5 ...5... 5 Голови на Реал од публиката ги дал некој...Кедира можда...и да,Баерн имаа факинг 1ипол сериозна шанса во 180мин...шанса да,не гол.. :)

2.Едно е да провоцираш,едно е да го ставиш ,,балон д оро,, во џеб и да те удара шамари пошто не му даваш да помине од твоја страна

Не те цитирам во фанклубот ваш пошто не ми е навика тоа... поздрав :)

Смеењето на Брајтнер сигурно значело радости дека сме ве добиле вас во полуфинале. Е многу си паметен. :)
Не а?
Како го сфаќаш ова? -Де објасни пошо најверојатно заостанат сум со мозокот.

Моментално како што стојат работите, Реал е фаворит против било кој од Челзи или Атлетико. Сметам дека единствена така поистакната предност на Челзи (како евентуален финалист) е Мурињо. Не дека е класа над Анчелоти, но сепак, до вчера ги водеше играчиве и знае како дишат (ок, освен Бејл :D). Од друга страна пак и Карло познава дел од играчите на Челзи кога беше нивни тренер, а тие тогаш испаднаа во 1/8 финале од Интер на Мурињо.

Од друга страна го имаш Атлетико. Језда у Примера се страшно добри и се на добар пат да ја освојат, видовме у Копа дека не се којзнае што. Карло знае како се освојува ЛШ и тоа е огромна предност. Кога би можел да го одберам противникот, го бирам Атлетико.

1. 5... 5 ...5... 5 Голови на Реал од публиката ги дал некој...Кедира можда...и да,Баерн имаа факинг 1ипол сериозна шанса во 180мин...шанса да,не гол.. :)

2.Едно е да провоцираш,едно е да го ставиш ,,балон д оро,, во џеб и да те удара шамари пошто не му даваш да помине од твоја страна

ХАХАХАХА немале изградено акција, ај прати му го видеово на дечкото...

Доколку ги добиеме Атлетико во финале мислам дека ќе ги победиме.
Додека Чекзи ми се енигма. Појма немам за нивната јачина и колку може да играме со нив. Останува да видиме.

и атлетико е екипа со која игравме 4 пати сезоната.и ги знаеме што игра имаат,што им се слаби/јаки стари..тоа сигурно може да го увиде и Карло..сепак и јас би играл за нив...
ама кој и да е,тие треба да се плашат од нас,а не ние :)

И да,пошто никој не го спомна при победи,а при киксови секогаш беше прв критикуван,
ЕДНО ГОЛЕМО ФАЛА ДО КАРЛО БОСС ЗА ДОЛГО ОЧЕКУВАНОТО ФИНАЛЕ!!!!

Ne rekov druze deka ne primija golovi ili nezasluzeni se golovite, tuku deka strogo Real se drzese do taktikata i cekaa samo kontri.Takticki fenomenalno podgotveni.

Zatoa go kritikuvav Pep,koga znae Real deka samo na kontri cekaa,a toj sepak odbranata ja ostavase na cedilo so maksimum dvajca.

Prviot gol dojde od kontra koga Dante mu ja zede pred noze na Benzema.Vtoriot pak nesto slicno.Bea od prekini,no prekonite gi dobija posle sprecuvanje na kontrite.Tretiot lekcija za kontra.

Za Baern nema sto da se zbori,ne napravija sansa.

A za deckoto sto go postira tretiot gol,neka se preispita dali e kontra ili ne..

Последно уредено:
Ne rekov druze deka ne primija golovi ili nezasluzeni se golovite, tuku deka strogo Real se drzese do taktikata i cekaa samo kontri.Takticki fenomenalno podgotveni.

Zatoa go kritikuvav Pep,koga znae Real deka samo na kontri cekaa,a toj sepak odbranata ja ostavase na cedilo so maksimum dvajca.

Prviot gol dojde od kontra koga Dante mu ja zede pred noze na Benzema.Vtoriot pak nesto slicno.Bea od prekini,no prekonite gi dobija posle sprecuvanje na kontrite.Tretiot lekcija za kontra.

Za Baern nema sto da se zbori,ne napravija sansa.

A za deckoto sto go postira tretiot gol,neka se preispita dali e kontra ili ne..

Petka so kromid

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Кики ќе постави нови граници во фудбалот за 2-3 сезони.....16 голови во ЛШ (+1 натпревар) за 1 сезона е нешто неверојатно...
Стварно и тој,и Меси,мада Роналдо е во прв план тука , поставуваат некои невозможни бројки во фудбалот....
бидете горди на времето во кое гледате фудбал..па на внуците да има што да им расправате :)

10255008_730654880312584_4239617730210589599_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom