Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
A za deckoto sto go postira tretiot gol,neka se preispita dali e kontra ili ne..

[quote="MiaSanMia, post: 6581881, member: 56353"
Во двата натпревари Реал не направи асална изградена акција,све контри.
[/quote]
Третион гол ако не беше изградена акција ондак да одам да се правам сунет за Мајов, м ? Полу-контра, океј да, ама не беше како да му ја дадоа на Роналдо од средина и трчаше до Ноер бум ГОЛ, си подадоа Ди Мариа, Бензема, Бејл, Роналдо и гол. Значи се важи и како за изградена акција... :)

[quote="MiaSanMia, post: 6581881, member: 56353"
Во двата натпревари Реал не направи асална изградена акција,све контри.
Третион гол ако не беше изградена акција ондак да одам да се правам сунет за Мајов, м ? Полу-контра, океј да, ама не беше како да му ја дадоа на Роналдо од средина и трчаше до Ноер бум ГОЛ, си подадоа Ди Мариа, Бензема, Бејл, Роналдо и гол. Значи се важи и како за изградена акција... :)[/quote]
Имаме различно мислење за контра напади најверојатно, па не верувам дека некогаш ќе се разбереме.:)

Ај до постручните да ми го дефинираат поимот изградена акција. Дали е тоа кружење околу гол минута-две со преку 30 додавања и сместување на топката во гол?

Ај до постручните да ми го дефинираат поимот изградена акција. Дали е тоа кружење околу гол минута-две со преку 30 додавања и сместување на топката во гол?

Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-Tika-Taka-TAAAAAK

10274194_758460024184798_8894026912138462730_n.jpg

balon d oro[DOUBLEPOST=1398871455][/DOUBLEPOST]+ razlikata
10274173_666961026674753_2385482735301584213_n.jpg

Еве шанса да им вратиме и за лани во купот и за сезонава у Примера...

Или ќе им вратиме за Ла Лига сезонава и за купот лани, или ќе ни набијат тежок комплекс ако успеат да ни ја земат и ЛШ.

Тоа се чекаше бе, тоа...!
има да ПАТАТ кучињата овој пат, последниот пат имаа огромна поддршка од трибините и секогаш дома играат како на стероиди ама овој пат мислам дека го кркаа. Е нема Демба Ба и Ето да напаѓаат ваму и Давид Луиз да бие слободни... :D

Немој да тргне Реал фуриозно како синоќа па да гледаме жалосно финале[DOUBLEPOST=1398891641][/DOUBLEPOST]Дечки може некој иницијатива да направи за маици од финалево и годинава да се одбележи со оглед на тоа дека 12 години го чекаме

Само немој да ги потценуете Атлетико. Да не ни го збиберат и у финалево па да не боли и тоа како :D Од вечити пациенти, да ни станат кошмар :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom