Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
ДАЈТЕ БЕ СЛИКИ ОД РАМОС И РОНАЛДО :D (Секако забегани од прославата)

Реал е најзакон за разбивање традиција.

Едно време се фалеа турците како немал Реал победа во Турска, им отидоа на Галатасарај 6 им дадоа. До сега немаа победа ни против Bayern како што знам во Минхен. Ајдееее и нив ги отворија со 4 комада.

Ако ја биде нека ја биде, ако не, воопшто бар не крши традиција е работава!

Не верував дека ке го кажам ова некогаш но заслуживте.
Поразот се прифака , подобриот тим продолжи во финалето.
Ова е само една добиена битка од нашата војна , тоа ваљда ви е јасно.Пак ке се сретнеме во наредни 2-3 години во тоа сум сигурен , само се надевам без келавкото на клупа.
Уживајте во победата.

Bez xabi sme u finaleto :(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ај ако може некој убава слика од Роналдо кај што прави со рацете колку гола дал во ЛШ, да сменам аватар. :)

Потпис не сакаш ? :D
Ronaldo-2-11.gif

Тамам сега Кедира има еден месец за да тренира па да се вклопи во тимот , какво засилување би бил за во финале !!

Тамам сега Кедира има еден месец за да тренира па да се вклопи во тимот , какво засилување би бил за во финале !!

Ja bi go igral sekoja utakmica u spanija po poluvreme so modric i di maria, cisto da se uvide kako funkcionira

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Честито финaле Мaдридисти! Aко некои ми беше кaжувaл преди, декa ке тепaме Бaиерн со 4:0 во Мјунхен и 5:0 обшто штех дa му кaжувaм, декa е луд. Тоa ми е п'рвото финaле во което ке гледaм Реaл Мaдрид и много се рaдувaм.:)

да да..мора Кедира да се спрема за средина со Модриќ и Марија....и Челси и Атлетико се такви екипи шо мора да имаш тепач на средината....дури и подобра варијанта би бил спрема противникот

Реал е најзакон за разбивање традиција.

Едно време се фалеа турците како немал Реал победа во Турска, им отидоа на Галатасарај 6 им дадоа. До сега немаа победа ни против Bayern како што знам во Минхен. Ајдееее и нив ги отворија со 4 комада.

Ако ја биде нека ја биде, ако не, воопшто бар не крши традиција е работава!
Јас колку што знам ние немаме победа против вас :unsure:
:LOL:

Дечки честито, позаслужено и не можеше да биде. Многу ми е мило поради Рамос, што би се рекло народски гледа Господ и истиот сакаше Рамос да се радува среде Минхен, тимот кој најверојатно му ја собра титулата од ЛШ пред две сезони.

Тотално надигран Баерн, маестрална тактика од Карло, во финалето за мене Реал е фаворит против кого и да игра и очекувам да победи, иако ако игра со Челзи тотално ќе ми биде сеедно кој ќе победи. :)

И уште помило ми е за Кикица, играчина бре, поим за фудбалско створење. Браво! (y)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom