Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Лука Тони случајно биди во списокот на Италиа за светското првенство тогаш официално Прандели треба да посети психијатар или некоја душевна болница, а Грациано Пеле да ги обеси копачките и да престани да игра фудбал и истото важи за сите Италјански напаѓачи кои нема да бидат повикани...Тони да ти земи место бе:pos:..не заебавај поарно Дел Пјеро да го викнат барем чоекот знај фудбал да игра а не овај сообраќаецот

Иначе нека му е честито титулата на криминалците Јувентус и дај боже последна да му биди :D

Ти нормален си што збориш...? Па Лука Тони со наполнети 45 години, и со синати лигаменти на двете нозе, пак ќе биде подобар од куртонон што игра во Холандскана лига, која моментално по квалитет е 7-8 во Европа. Човекот никогаш не се снајде додека играше во Италија, кај и да појдеше правеше ајвар на клупа. Тоа што во Феенорд успеа да се здиви ништо не значи, на СП ќе се падне некоја потешка репрезентација, еве пример ја ставам Белгија... што мислиш, што ќе направи покрај Компани, Ван Бајтен, Вермален и Вертонген? Па нормално ќе се изгуби како Заев што се изгуби завчера на изборите.

Ми го споредуваш Пеле со Лука Тони... абе ајде. Не ја водам повеќе дискусијава, дека знам ќе ме напнеш со безпотребни реплики.
А што се однесува до скудетото... благодариме,и ич аир да не видите во иднина :icon_lol:

@Scirea зошто дозволуваш вака да не ругаат бе , шо си толку скржав со лајковите ? o_O

@Boom Shaka Lakka заеби хуморот, шо ќе кажеш за системот ? :P

абе системот како што функционира у Италија да функционираше така у ЛШ сега можеби ќе зборувавте за возвратниот дуел со Баерн Минхен, а не да си стварате сатисфакции во ЛЕ и освојување на таа титула ради финалето кое ќе се игра на ваш стадион:icon_lol:(не се лути, самиот ми рече да заебам хуморот):D

абе системот како што функционира у Италија да функционираше така у ЛШ сега можеби ќе зборувавте за возвратниот дуел со Баерн Минхен, а не да си стварате сатисфакции во ЛЕ и освојување на таа титула ради финалето кое ќе се игра на ваш стадион:icon_lol:(не се лути, самиот ми рече да заебам хуморот):D
Кога веќе спомна за системот во ЛШ, што не спомна дека истите екипи кои ги ебе системот во Италија во ЛШ го покажаа своето вистинско лице и сега се во полуфиналето... или не?:D

Сепак системот не не ебе нас, ја поправиле грешката за голот на Тевез. :D

Кога веќе спомна за системот во ЛШ, што не спомна дека истите екипи кои ги ебе системот во Италија во ЛШ го покажаа своето вистинско лице и сега се во полуфиналето... или не?:D

немате такви екипи, али доколку зборуваш за Наполи 5 пати подобро се покажа во ЛШ одколку вас, а наредната година ќе видете како системот ќе влијае на Рома во ЛШ:pipi:[DOUBLEPOST=1398767630][/DOUBLEPOST]
Сепак системот не не ебе нас, ја поправиле грешката за голот на Тевез. :D
вас никој не ве ебе:D

немате такви екипи, али доколку зборуваш за Наполи 5 пати подобро се покажа во ЛШ одколку вас, а наредната година ќе видете како системот ќе влијае на Рома во ЛШ:pipi:
Aко гледаш така и Челзи подобро се покажа во ЛШ од Сити кои најверојатно ќе ја освојат ПЛ. Сепак ова не значи дека Сити ќе биде шампион заради системот кој ги помага.

Aко гледаш така и Челзи подобро се покажа во ЛШ од Сити кои најверојатно ќе ја освојат ПЛ. Сепак ова не значи дека Сити ќе биде шампион заради системот кој ги помага.
Добро де не ви помага системот судиите ви помагаат, теее па и вие буквалисти што сте. :D
Али па вас некој ви помага, нас ни Господ не може да ни помогне. :(

Системот што моиве дома го имаат купено во 80-те, почна да ме ебава... :'(

Фудбалерот од средниот ред на Аталанта, Лука Чигарини, е суспендиран за следниот натпревар од Серија А и ќе го пропушти гостувањето во Торино.

Да сум на местото на романистиве ќе почекам да го видам исходот од натпреварот,и евентуално ќе пристапам кон непризнавање на резултатот.

Ок ,така нека биде :oops:

Добра вест (y) Сепак послатки ми беа додека беа "млекари" :P:D кога имаа играчи како Турам, Буфон, Канаваро, Креспо...

Лука Тони бе:pos::pos::pos:..па и од Пеле подобар го напраја:pos::pos:

Скиера брат не ме дупи какви непотребни реплики какви бакрачи, моментално Пеле е во форма и има зголемена самодоверба чоекот, без разлика тоа што правеше ајвар или лутенка на клупата во Парма сепак чоекот и во Македонија да игра дава голој и се докажува колку толку, желен е за игра и плус е недокажан што е дополнителна мотивација, плус е помлад и побрз од дедо Тони кој освен игра со глава неможе на 45 години да придонеси за Италија ...па зошто ете на пример Ди Натале или Дел Пјеро не го викнат?..зошто баш дедо Тони?..не ме ебај

Лука Тони бе:pos::pos::pos:..па и од Пеле подобар го напраја:pos::pos:

Скиера брат не ме дупи какви непотребни реплики какви бакрачи, моментално Пеле е во форма и има зголемена самодоверба чоекот, без разлика тоа што правеше ајвар или лутенка на клупата во Парма сепак чоекот и во Македонија да игра дава голој и се докажува колку толку, желен е за игра и плус е недокажан што е дополнителна мотивација, плус е помлад и побрз од дедо Тони кој освен игра со глава неможе на 45 години да придонеси за Италија ...па зошто ете на пример Ди Натале или Дел Пјеро не го викнат?..зошто баш дедо Тони?..не ме ебај
Дека на 37 години во Хелас Верона има 19 гола и 7 асистенции?

Дека на 37 години во Хелас Верона има 19 гола и 7 асистенции?
Да и тоа треба да значи дека треба да се носи на свеЦко првенство да игра против Џон Тери, Тијаго Силва, Серхио Рамос, Пепе и остала багра чудовишта у одбрана.

Факт е дека моментално италијанциве немаат класа напаѓач од типот на Тоти, Дел Пиеро, Виери.. Балотели со паметот негов далеку заостанува.. Да се прашувам јас, без размислување би ги пакувал Имобиле и Дестро заедно со Балотели секако како напаѓачка тројка за мундијалот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom