Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Според тоа што го видов набрзина, голов на Озило трбеа да е офсајд. Озил беше позади голманот, додека најназад, беше одбранбениот од Њукасл(кој и да беше). Во овој случај, последниот играч е како голманот, а Озил бидејќеи беше најбилску до него, треба да е офсајд. :cautious:

Освен ако некој друг не имало, а не сум го видел.

Ту нил
Жиру бе брат како :unsure:[DOUBLEPOST=1398714245][/DOUBLEPOST]
Според тоа што го видов набрзина, голов на Озило трбеа да е офсајд. Озил беше позади голманот, додека најназад, беше одбранбениот од Њукасл(кој и да беше). Во овој случај, последниот играч е како голманот, а Озил бидејќеи беше најбилску до него, треба да е офсајд. :cautious:

Освен ако некој друг не имало, а не сум го видел.
а тој на корнер линија што лежеше од Њукасл, не го виде?

Знаете дека може на крајот првите 4 екипи да завршат во распон од 8 бодови ако сите тепаат се до крај..страшно блиску е тоа ..мислам се нема случено другпат волку малку бодови разлика меѓу 4 екипи во било која лига.

@RickyLFC9 виј сеа... Јас не пишав ништо против Ливерпул кај нас во фaн клуб...ама еве да пробам да ги одбранaм колегите... Глеј на тоа од другата страна, дека го спомнале ради Манчестер, не ради вас. Во смисла шансите да ни се доближете на една титула паднаа... заебано ни е и нас реално, после толку ремет и заебанции пак ако фатете залет и не поминете ќе треба да му одиме на гости на Џери. :D

Не славеле титула тие, прдеа до последното коло, дур не изгубат од Челзи, беај таму. Има мислења од тој циркузантот ваш као демек нешто објаснува со многу ООО и со многу ААА на крајот. Ајт таму.

Едит: Озил (y)

За Кутињо знам дека е нормален ,ама овој !?!?!??!?!?!?!? :eek:
10255010_802546199770450_3911407958550623703_n.jpg
[DOUBLEPOST=1398715748]

Чим Арсенал им дадоа 3, колку ли ќе им дадат Ливерпул :свиркам:

Не славеле титула тие, прдеа до последното коло, дур не изгубат од Челзи, беај таму. Има мислења од тој циркузантот ваш као демек нешто објаснува со многу ООО и со многу ААА на крајот. Ајт таму.

Едит: Озил (y)
Пиле, ја ако славам титула, цел форум ќе дознае. Ај не ми експертувај тука многу, доктору на фудбалски науки, од уста не ме извади последниве месец дена.

од форум на евертон

We won't celebrate, but the loss will feel like a win.
Quote:
We will get slammed and we will enjoy it
Quote:
4th gone - 100% behind City now. Got a feeling we'll get something though. Oh cruel world!
Quote:
Everyone at the match boo Everton players when they have the ball
Quote:
Can we just let them score 2-3 goals from the off then have a sit off in the center circle playing cards so we don't hurt any City players
Quote:
Team for City. A blend of youth and experience.

Thoughts?

Robles
Hibbo Stubbs Unsworth Garbutt
Lundstram Ledson
Irvine Osman Oviedo
Dixie Statue

Пиле, ја ако славам титула, цел форум ќе дознае. Ај не ми експертувај тука многу, доктору на фудбалски науки, од уста не ме извади последниве месец дена.

?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom