Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле мајко, кој бил овој Sith-ов на крај. На HBO-GO кажале у тајтлс.Знаев дека не е обичен ww. (мислам секој кој има очи може да примети).
Овој, најголем до сега, реверзибилен споилер, кажува мноооогу работи.
Да де, тоа се тие реверзибилни споилери.Кога го прочитав тоа што пишувало во титлови ми текна зашто го запамтив од Lore and History па ете не е само за тие што немаат читано книгите спојлер, туку ваљда и за вас читачите.
Да де, тоа се тие реверзибилни споилери.
Како што кажав, овој е најголем до сега.
Се надевам Сер Баристан ќе и го отвори гркланот на Дајнерис.. што поскоро толку подобро. Со одмазда до тронот нема да стигне, а Баристан допрва ќе учи колку згреши што реши да и се приклучи. Брат и мислам дека и ја напуни главата со глупости па сега јадната очекува да биде пречекана со овации кога ќе се врати „дома“.
Со исклучок на одредени делови и мене ми беше ова најслабата епизода во оваа сезона
Што мислеше Сер Баристан оваа кога кажа дека на направдата ќе одговори со правда?
Што мислеше Сер Баристан оваа кога кажа дека на направдата ќе одговори со правда?
Она рече дека на неправдата ќе одговори со неправда, не со правда.
Грешка си, рече 'I will answer injustice with justice'.Она рече дека на неправдата ќе одговори со неправда, не со правда.