Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Колку е променет Тирион од прва сезона...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Тој може исто како волкот и човекот да го контролира (види Ходор), но по лесно му е со животни, а најлесно со волкот. Од луѓе само малоумни може да варга.Мислам дека не мојт да контролират човек како што го контролират волкот т.е да се движит со неговото тело и да постапуват според негова желба.
Што? Не ги сакаш Старкс или само овој?[DOUBLEPOST=1398779168][/DOUBLEPOST]А изгледа сум единствениот на кој не му се допадна сценава со WW. Повеќе ми се допаѓаат тие обичните шетачи одколку овој поглаваров.. Премногу невклопен во филмов ми е ликов, или како што овде рековте потсетува на тој ликот од Star Wars, повеќе ми изгледа како да е вонземјанин и е од друга планета, мислам дека треабаше да си го задржат изгледот на човек со сини очи.
Тој е само историска личност. Не знаеме дали е баш тој главен на WW. Според "митологијата" на Мел, главен на WW е Great Other One, противникот на Р'лор.Иначе којзнае колку е fucked up, mother fucker главниот на WW!![]()
Колку е променет Тирион од прва сезона...
![]()
Точно, Great Other One e бог што не може да го видиме во форма на хуманоид како што не може да го видиме и Р'лор.Тој е само историска личност. Не знаеме дали е баш тој главен на WW. Според "митологијата" на Мел, главен на WW е Great Other One, противникот на Р'лор.
Дали Night King е воедно и GOO, тоа не можеме да го знаеме. Мислам дека не е. Ваљда митологијата на религијата на Господарот на Светлоста, е по стара од Night King.Точно, Great Other One e бог што не може да го видиме во форма на хуманоид како што не може да го видиме и Р'лор.
Така да највероатно не е Great Other One.
Да , би требало религијата на Р'лор да постои уште пред Age of Heroes, кога живеел Најт Кинг.Дали Night King е воедно и GOO, тоа не можеме да го знаеме. Мислам дека не е. Ваљда митологијата на религијата на Господарот на Светлоста, е по стара од Night King.
Па да, командeр бил на NW нели пред да стане WW.Најт Кинг е за време на Age of Heroes, тогаш ѕидот бил веќе изграден.
Па да, командир бил на NW нели пред да стане WW.
Што знам дали е споилер ова, кога самите HBO го именуваа така. Тој е историска личност.Добро муабетов веќе поминува спојлери од серијата, така да најбоље да не продолжиме.
Што знам дали е споилер ова, кога самите HBO го именуваа така. Тој е историска личност.
Да ама потоа рекоа дека не требало да кажат кој е тој, дека било грешка, значи не било по план да се дознае така преку опис на епизодата на HBOGo, туку веројатно подоцна да се дознае, некоја друга сезона. И знам дека е историска личност и тоа се, ама верувам дека повеќето на темава не го виделе тоа на интернет.