Breaking Bad

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Серијата пружа одлична забава и нуди квалитет кој го имаат само неколку серии кои се бројат на прсти.

Недостатоци и нелогичности можеме да најдеме во било кој филм или серија ако сакаме да докажеме нешто...

Така да уживај и гледај без напињање а ако мислиш дека е преценета move to the next best thing.

Според мене е втора најдобра серија после GoT.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.490
Многу страни назад докажував зошто серијава има голем број недостатоци заради кои не го заслужува статусот кој го има и никој од вас не успеа да го контрира тоа.
Другар, нели ти е јасно дека нема основа за контрирање на темава? како што ти кажаа горе, тебе не ти се свиѓа (или ти е прецената) нас не ни е т.е. ни е далеку од тоа, и сега што? сакаш да се натегаме или? сериозно мислиш дека некој ќе пробува да те убеди? GOT, BB, TD, Sopranos, The Wire, Twin Peaks, Twilight Zone итн, не се серии за кои се зборат негативни работи.....тоа се серии од многу висока класа, и самиот факт што темава има 200 страни, а само 4-ца имате негативно мислење зборува доволно. Ако не се лажам ти гледаше 24? а тука ни зборуваш за Breaking Bad?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Другар, нели ти е јасно дека нема основа за контрирање на темава? како што ти кажаа горе, тебе не ти се свиѓа (или ти е прецената) нас не ни е т.е. ни е далеку од тоа, и сега што? сакаш да се натегаме или? сериозно мислиш дека некој ќе пробува да те убеди? GOT, BB, TD, Sopranos, The Wire, Twin Peaks, Twilight Zone итн, не се серии за кои се зборат негативни работи.....тоа се серии од многу висока класа, и самиот факт што темава има 200 страни, а само 4-ца имате негативно мислење зборува доволно. Ако не се лажам ти гледаше 24? а тука ни зборуваш за Breaking Bad?
Многу нормално дека гледав 24. Можеби најдобрата акциона серија што постои и подобра од еден куп холивудски "акциони" филмови. Но никогаш немам речено дека е на врвот на сериите, а и самата оценка што ја има си е реалната.

Од друга страна, breaking bad... :facepalm:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.638
Поени од реакции
66.527
Ја изгледав серијата после толку години убедување со другарот, и единствено крајот не ми беше по кеиф, очекував нешто многу поспектакуларно.

Ама затоа, глумата на многу карактери е страшна. Посебно на Брајан.

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Многу страни назад докажував зошто серијава има голем број недостатоци заради кои не го заслужува статусот кој го има и никој од вас не успеа да го контрира тоа.
Ти ли беше тој шо читаше после секоја епизода од The Wire пошто не ја разбрал?

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Еве дечки, трејлер (критика) од Honest Trailers. (Rated "S" for Spoilers)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.490
Хахах кој филм е, многу јако :D

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Баш сега ја изгледав 4та сезона, и ја почнувам 5та. Со МК превод :vozbud:YAY...
А може ли некој да ми каже како ќе се преведе "Breaking Bad"
ја мислам као “Станување Лош“ или “Станување Негативец“ итн.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Баш сега ја изгледав 4та сезона, и ја почнувам 5та. Со МК превод :vozbud:YAY...
А може ли некој да ми каже како ќе се преведе "Breaking Bad"
ја мислам као “Станување Лош“ или “Станување Негативец“ итн.
Кршење кревет, duh....

Kajgana Shop

На врв Bottom