фан клуб vs фан клуб (договарања за мал фудбал)

• Креатор на темата Креатор на темата Bonnie and Clyde
  • Време на започнување Време на започнување
За голманска позиција,потпишувам договор на одреден период со некој фан-клуб :D Пошто на сите ви е проблем тоа,па ако може исклучок тука сум.Иначе ако се организираат од Баерн,тука е вашиот Neuer :P

па може за нас да браниш и така само голман ни фали

Не бе, уште не можам да се помирам. Ги исташлале за сите пари. Ццц...
Рики брат, да те седнеме од страна и да ти даеме тебе на лист хартија цртки да ставаш за офсајди?

Ти е’ам:facepalm:

Jас, @blanco @ob1 @DaniBMW сме нешто као заинтересирани. Саета ми е другарче со кој играме редовно, може и тој да дојде, што значи само голман би ни фалел, доколку Дани не е заинтересиран за тоа. :D
Ај да пробаме и со @ViktorDi

таман сме со се голманот
уште шурикен другар му да го викне а и Виктор ако може да дојде ќе се мењаме не е проблем

Со една замена ви е многу подобро :)
Барем некој коа нема да може ќе излезе ќе се одмори :)

Како сте можеле да изгубите бе..цццц срамота. Што се договарата коа сте слаби и се губите на физички план.:D

таман сме со се голманот
уште шурикен другар му да го викне а и Виктор ако може да дојде ќе се мењаме не е проблем
Саета ќе дојде. И тој е на форумов, само чита не пишува. Заебава тагот овие не читаат што ги тагираме.

Иначе да се кажете кој е кој. Само Рики и Миле ги запамтив. :D
@Scouser88 беше најнезаинтересираниот што ја остаи топката да пројде покрај него. @scouseviking беше другар му на @vidooq со дресот од Торес, сивиот. @Fastforza беше у белата маица. Другите не се од форум :)

1277376_552954434770150_54267851_o.jpg

Kaко се вика дечкото што е прв горе, од левата страна?

1277376_552954434770150_54267851_o.jpg

Kaко се вика дечкото што е прв горе, од левата страна?
Шишко е тоа, од фан клубот на Ливерпул на ФБ, Пеџа рече не бил на Кајгана, прошлиот пат супер играше.

Па не знам дали ја се помешав нешто, ама при упознавање претходниот пат ми рече дека се вика Пеџа, или ја нешто лошо сум сконтал.

Денес го гледам, дојде да игра, си викам, Рики ми игра неуспешни mind games оти рече дека Пеџа нема да дојде. Ме збунивте квалитетно.

@vidooq Ти пак не помина добро со "повреди" ај да ги кажам и удари во телото :D Ај барем и овој пат крв немаше :icon_lol: Не ми доаѓаше на нога често, иначе.. :D

Иначе не бе,нешто си се збунил или си чул погрешно :D

Па не знам дали ја се помешав нешто, ама при упознавање претходниот пат ми рече дека се вика Пеџа, или ја нешто лошо сум сконтал.

Денес го гледам, дојде да игра, си викам, Рики ми игра неуспешни mind games оти рече дека Пеџа нема да дојде. Ме збунивте квалитетно.
Чекај, чекај. Мислеше дека Шишко е Пеџа, наш Пеџа? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom