фан клуб vs фан клуб (договарања за мал фудбал)

• Креатор на темата Креатор на темата Bonnie and Clyde
  • Време на започнување Време на започнување
Со таквите рестрикции Скаузерот нема да може да игра, таман :P

Првата ми се чини 12:4 за нас, втората 9:5 пак за нас. Имаше доста хајлатси, се истуривме од голови.

Првата примивме 2 гола само. 21-7 на вкупно би требало да биде.

Тотал фудбал.

Колку сте досега?
Jас, @blanco @ob1 @DaniBMW сме нешто као заинтересирани. Саета ми е другарче со кој играме редовно, може и тој да дојде, што значи само голман би ни фалел, доколку Дани не е заинтересиран за тоа. :D
Ај да пробаме и со @ViktorDi

се моли @ElNinho да се изјасни дали ќе доаѓа и зошто не

у иднина интересно би било кога би организирале и турнир меѓу фан клубовите или уште подобро кајгана лига, па би можеле да се договарате кога највеќе би ви одговарало што е лесно изводливо :icon_lol:

иначе браво за нашите, продолжуваат со традицијата те. газење на ливерпулци :vozbud:

се моли @ElNinho да се изјасни дали ќе доаѓа и зошто не

Па да му ебам матер, не ми стигаат известувања за тагирање. :cautious: Тешко, периодиве сум слабо у Скопје, само шо бев, а сосема друга работа е шо неам од ноември играно фудбал. Ама ако ја минете првата фаза, може за наредните да ви се придужам.

Aaaaa не сум видел ја у курац нотификација не ми стигнало ццц

Sent from my iPhone using Tapatalk

За голманска позиција,потпишувам договор на одреден период со некој фан-клуб :D Пошто на сите ви е проблем тоа,па ако може исклучок тука сум.Иначе ако се организираат од Баерн,тука е вашиот Neuer :P

Јас како платеник се пријавувам да играм за било кој клуб, за пари во ПП ќе се договирме ;)

зашто не стигаат нотификации од темава, гледам сум тагиран а никогаш не добив известување?
ајде после коментаров може ке се промени тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom